28 Mayıs 2019 Salı

Evlenme ehliyet belgesi sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü merkez veri tabanındaki nüfus kaydınızı sorgulayabilir, barkodlu olarak nüfus kayıt örneği . Evlilik için gerekli belgeleri araştırırken karşına evlenme ehliyet belgesi çıktıysa ve bu belgenin ne olduğunu merak ediyorsan sana yardımcı . Evlilik başvurusu yaparken edinmeniz gereken resmi evraklardan biri de evlenme ehliyet belgesidir. Vergi Denetim İşleminde Yeni Dönem Başladı! C No ile Engelli Maaşı Sorgulama Nasıl Yapılır? VEKALETNAME: Evlenecek çiftlerin beraber gelmeleri . Nüfus ve Aile Cüzdanı, Vatandaşlık, Alt-Üst Soy Bilgisi, T. Kimlik Kartı, Pasaport , Sürücü Belgesi. Evlilik için yola koyulanlar nikâh öncesi gerekli evrakların listesine şöyle bir göz atarlar.


Karşılarına evlenme ehliyet belgesi diye bir evrak çıkar. Yabancı Uyruklu Çiftlerin Evlilik Başvurusu İçin Gerekli Belgeler. Park Borcu Sorgula. EVLİLİK BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Ayrı ayrı yerlerden alınan izin belgeleri ile müracaat kabul edilmez). EVLENME EHLİYET BELGESİ. Nüfus cüzdanlarının birer adet fotokopisini evlenecek çiftler getirilecektir.


A - ) Aşağıda belirtilen şekilde yabancı resmi makamlarca verilmiş olan evlenme ehliyet belgeleri herhangi bir tasdik işlemine tabi tutulmaksızın doğrudan işleme. Bu belgede kişinin adı . Nikah Başvurusu için istenen belgeler aşağıdağıdaki gibidir. Nüfus Müdürlüğüne işletilmesi ve Nüfus müdürlüğünden evlenme ehliyet belgesi.


Talesemi, Hepatit B-C, WDRL ve AIDS Testi ( Aile Sağlığı Merkezi ). Sağlık Ocağından Fotoğraflı sağlık . Hollanda – Portekiz – İsviçre uyruklu vatandaşlar için evlenme ehliyet belgesi ve doğum . Sürücü belgeleri evlilik işlemleri için geçerli değildir. Avusturya vatandaşı ile evlenmek isteyen Türkiye vatandaşlarının Evlilik ehliyet belgesi (Ehefähigkeitszeugnis) almak için aşağıda yer alan belgeleri temin . Nüfus Cüzdanlarının Asılları ve arkalı önlü fotokopilerini getirmek zorundadırlar. Evlenme izin belgesi alması gerekmektedir. Evlendirme Ehliyet Belgesi adrese dayalı KPS sisteminden Evlendirme dairemiz tarafından temin edilmektedir.


Müracaat sonrası evlenecek olan . NİKAH İŞLEMLERİ İÇİN İSTENİLEN BELGELER VE İZLENECEK YOL:. Köy Muhtarlıklarına veya Belediye. Noter onaylı Türçe çevirisi, Konsolosluk onayı ve Dışişleri Bakanlığı . Dün evlenmek için evlenme ehliyeti belgesi alma zorunluluğu getirilecek şeklinde çıkan haberin aslının tam tersi olduğu anlaşıldı. Yabancı resmi makamlarca verilmiş olan evlenme ehliyet belgeleri aşağıda belirtilen şekilde işleme alınır.


A ) Tasdik mecburiyeti olmayan belgeler. Aslı ve bir adet fotokopisi ile müracaat edilecektir. Son Dakika Flaş Haberler - Bakanlar Kurulu, evlenmek için evlenme ehliyeti belgesi alma zorunluluğu getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...