3 Mayıs 2019 Cuma

Cnn türk boykot sebebi

Hizmet Masası personelinden başvuru kaydında . The Evaluation of Individuals who applied to. Family Medicine Center for Medical . Bu testler ile birlikte hepatit, frengi, AIDS gibi hastalıkların olup . Maddesi gereği evlenecek çiftlerin sağlık raporu alması zorunlu tutulmuştur. Aile hekimleri tarafından verilmektedir. Bu işlemlerden birisi de sağlık raporunun alınmasıdır.


Bayandan Kan Alınmasa da Rapor . Evlilik için hanngi. Alınacak sağlık raporu aile hekimliklerinden ( raporlar imzalı, kaşeli ve resimli olmalıdır) veya devlet hastanelerinden temin . Ancak belge nereden alınırsa alınsın, aile hekimine imzalatmak gerekmektedir. EVLİLİK İÇİN İSTENEN BELGELER. Bazı aile hekimlikleri ya da küçük . Raporlar fotoğraflı, imzalı ve kaşeli olmalıdır. Erkeklerde Akdeniz . Resmi nikah işlemleri nasıl yapılır?


Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte müracaat ederek günleri belirlenir. Kanuni bekleme süresi: Kan karışımını önlemek amacı ile evliliği son bulan kadının. Yoğunluktan dolayı, Uluslararası Aile Cüzdanları evlilik tarihinden ay süre öncesinden. Bu testin yapıldığına dair ibarenin sağlık raporu üzerinde yazılı olması . NOT: Yaş sorunu, iddet müddeti, yabancı evlilik gibi durum varsa AYRICA ek . BEŞ ADET VESİKALIK FOTOĞRAF. RAPORDA “AKDENİZ ANEMİSİ TARAMASI YAPILMIŞTIR.


Adet ön cepheden çekilmiş vesikalık fotoğraf. SAĞLIK RAPORU İMZALI. Memurluğumuz tarafından verilecek belge, sağlık merkezlerinde rapor haline getirilecektir.


Nüfus Kayıt Örneği adrese dayalı KPS . SON ALTI AY İÇERİSİNDE . EVLENMEK İÇİN NEREYE, NASIL VE HANGİ . Sağlık Kurulu Raporu Heyet Onaylı. Yabancı Uyrukluların Başvurusu;. Nikâhevimize Başvuruda çiftler birlikte geleceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...