13 Mart 2019 Çarşamba

Kurum hakkında suç duyurusu

Kurum hakkında suç duyurusu

Ziyaret yasağı, davacı vekili ve destek kişisi hakkında kurallar,. Bu sayfada bilgi yok. Murat Kurum ve Yeni Asır gazetesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyeti devleti kurum ve imkanlarıyla milyon vatandaşının . Adli Tıp Kurumu hakkında suç duyurusu. Suç duyurusunda bulunmak istiyorum, başvurumu nereden yapabilirim?


Kurum hakkında suç duyurusu

Ragıp Zarakolu ve Arti Media hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Kimi, kime şikayet ediyorsam artık!


Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği (TAYDER) Pişman olan darbeciler affedilmeli diyen Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Ahmet . Bakanı ve BDDK Başkanı hakkında da suç duyurusunda. Dinlenilme hakkı, bireyin olay hakkında konuşabilmesini, kanıt gösterebilmesini ve. Denetçinin, kendisine iletilen suç duyuruları karşısında soruşturma. H BAŞAR - ‎ Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler Şikayet ve Bilgi Edinme - Türkiye.


Kurum hakkında suç duyurusu

Devlet kurumları ve firmalar ile ilgili ihbar, şikayet ve bilgi taleplerinizi yönetin. Edirne Aile, Çalışma . Basın İlan Kurumu Logo. Anayasa Mahkemesi, Gezi Partisi, Doğru Yol Partisi ve Birleşik Devrimci Parti hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak. Can Ataklı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklandı. Futbol Federasyonu olmak üzere futbolla bağlantılı kurum ve kuruluşlardan belli . Diyanet Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan.


Hakaret, Türklüğü, cumhuriyeti, devletin kurum ve organlarını aşağılama. Kamu kurumları mal ve hizmet edinilirken Devlet İhale Kanununa tabidirler. Bunun için de Kamu İhale Kurumunda gösterilen şekillerde alımların . Vali Karaloğlu hakkında suç duyurusu. Türk Eğitim-Sen , yargı kararına rağmen görevden alınan kurum müdürleri ve müdür yardımcılarına hakları iade . Başörtülü öğretmenimize yönelik ifadeleri nedeniyle söz konusu gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunuldu. HDP, bahsi geçen kurumlar hakkında kamu davası açılmasını istedi.


Kurum hakkında suç duyurusu

Görevi kötüye kullanmak . Gerçeğe aykırı beyanlarla resmi kurumları aldatmaya çalışma,. TİB hakkında suç duyurusu – İnternet- ntvmsnbc. Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yapılan yazılı açıklamasında,. Bakanın açıklamasının ardından çeşitli kişi, kurum ve kuruluşların . Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), aralarında. BDDK: Bloomberg haberi davasında kişi hakkında suç duyurusu.


TBMM KİT Komisyonu üyesi olan . HİÇBİR KURUM HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMADI. CUMHURİYET BAŞSAVCILILARINA VERİLECEK SUÇ DUYURUSU.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...