19 Mart 2019 Salı

İsmmmo aidat ödenmezse ne olur

İsmmmo aidat ödenmezse ne olur

Muhasebe bürosu olsun veya olmasın tüm üyeler, maktu aidat ödemekle yükümlüdürler. Serbest Çalışan Meslek Mensupları için . Oda Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar neticesinde Aidat Borçlarınızın yapılandırması ve sizlere kolaylık sağlamak amacıyla; Eylül ayı sonuna kadar . Cevap : Limited şirket sahibi olmaz. Ortağı veya ortakları olur. Maktu aidat kişisel bir ödemedir. Nispi aidat giderleşir.


İsmmmo aidat ödenmezse ne olur

STANBUL KATILIMCI MUHASEBECİLER HAREKETİ (İKMH) OLARAK MESLEKİ KAMUOYUNA ÇAĞRIMIZDIR ZENGİNLEŞEN ODA VE ODA YÖNETİCİSİ, . SMMMO tarafıma 2TL maktu aidat tahakkuk ettirmiş benim ne bürom var nede bir işyerinde. Ağu 20- Hastalık nedeni ile bu görevi hiç yapmamış. Yıllık maktu aidat ise TÜRMOB Genel Kurulu tarafından belirlenecek ve memur maaş taban aylığı katsayısı üzerine çarpan 1ile 2arasında . Nasıl Tahsil Edilir? Ocak 2018; 81kez okundu. Bunun üzerine tekrar toplanan İSMMMO yönetim kurulu bu kez aidatı 6liraya indirdi.


Ağu 20- YAPILANDIRMADAN SONRASI TAKSİTLER ZAMANINDA ÖDENMEZSE NE. SMMM ve YMM odalarına aidat borcu olan üyelerin ve Odaların . Eyl 20- Özellikle de kiralar ile yarışan aidat tutarları vatandaşı zorluyor. Peki aidat ödenmezse ne olur aidat gecikme faizi 20yılında kaç lira?


İsmmmo aidat ödenmezse ne olur

Apartman Aidatlar Ödenmezse Gecikme Tazminatı ve Faiz Uygulaması İcra Takibinde Geçerli Olur Mu? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan 20Yılıiçin uygulanacak mesleki asgari ücret tarifesi, 31.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...