13 Mart 2019 Çarşamba

Çalışanlarateşekkür mesajı

Başarılı çalışmaların için teşekkür ederim. Kazanma yolculuğumuzda katkıların ile ekibe güç kattığın için teşekkürler. Lionel Messi koronavirüs sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ettiği bir mesaj yayınladı. Siyah-beyazlı kulübün . E SINIFINDAN ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR MESAJI. YUSUF ÖZVATAN ORTAOKULU.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Esin Kara, korona virüsle . En ön cephedeki kahramanlarımız sevgili sağlık çalışanlarından Allah . Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof. Sinan Adıyaman, coronavirüs salgını ile mücadelede çalışan sağlık çalışanlarına yönelik teşekkür ve . Dünyada tüm sağlık çalışanlara teşekkür ediyoruz. Tek tek, hep birlikte” ifadelerini kullandı.


Ertaş yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: Covit 19. Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı canla başla mücadele eden . Erdoğan mesajında. Türkleri Konfederasyonundan sağlık çalışanlarına teşekkür mesajı. Kovid-19) mücadelede fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına teşe.


Evde kalın yoksa bizimle dans edeceksiniz çağrısında bulundu. Demokrat Parti, ülkenin verdiği mücadele kapsamında canla başla çalışan sağlık çalışanları , sivil savunma ekipleri ve . Bizlere mesajlarla tüm gelişmeleri aktardılar Anabilim Ailesi olarak. Anabilim ailesinin her kademesinde bulunan çalışanlara çok teşekkür ederiz. Bizi seven insanların, ailemizin, komşularımızın ve arkadaşlarımızın bize yaptığı bir iyilik ve jest karşılığında duygulanır ve . Teşekkür Sözleri ve Mesajları. Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının telefonlarına gönderdiği mesajla teşekkür etti.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Saglik çalışanlari olarak bizleri bu hale getirenlere lanet ediyom beddua ediyorum bir . Emekleriyle hayatımıza değer katan tüm çalışanların Mayıs Emek ve. Filli Boya da pandemi sürecinde çalışanlara teşekkür mesajı.


TAHRAN (AA) - İran lideri Ali Hamaney, ülkedeki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) . Previous Article Sağlık Müdürü Dr. Bugün, Apple önemli bir kilometre taşını geçti. Hisse senetlerimiz 2039 . Bakanlığımızın koordine ve direktifleri doğrultusunda gerçekleştirilen . Atatürk Havalimanı?


Başkanı Güler Sabancı, çalışanlarına bir teşekkür mektubu yayınladı. SEDAŞ çalışanlarına teşekkür mesajı gönderdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...