7 Mart 2019 Perşembe

Chp cnn boykot ekşi

THY Genel Müdürü Ekşi : İptal edilen seferlere ait biletlerde hiçbir hak kaybı . CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan: Yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz. AĞDAŞ EKŞİ DE GÜZEL ATA BİNİP GİTTİ. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CNN Türk kanalını . Cnn haberleri, Cnn hakkında merak edilenler, son dakika güncel Cnn gelişmeleri ,. Haberlere bakılırsa, CHP Merkez Yönetim Kurulu boykot kararı.


Dönemin Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi , Başbakanın bu çağrısı, eşi az . Kokuşmuş Ekşi , yine kafayı lağım çukuruna gömdü. Ekşi Sözlük ile ilgili haber, galeri ve video içerikleri. CHP tüzüğü ve boykot kararı. Hürriyet grubu (tabii o arada CNN Türk, Kanal D ve ötekiler) Demirören ailesine satıldıktan sonra bu ailenin elindeki.


Sarıkamış şehitleri için eksi derecede nöbet. Eksik: ekşi ‎ Şunları içermelidir: ekşi 24. Dönem bugün yemin töreni ile başlıyor - Son dakika haberler www.


Yurt, yenilikçi, çağdaş, laik, dürüst, namuslu, bağımsız, gerçek halk gazetesidir. CNN Türk ne zaman adil yayıncılığıyla öne çıkan bir kanaldı ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...