28 Mart 2019 Perşembe

Divan otel İstanbul

Tag Archives: dubai hava durumu. Burası bir çöl şehri. Bu yüzden emirlikte soğuk nedir bilen yok.


Burj Khalifa, 8metrelik yüksekliğiyle dünyadaki en yüksek . Seyahat planlarınızın değişmesinin gerektiği durumlara karşı ücretsiz iptalli.

Yazlar, sıcak, rüzgarlı ve nemli. Kışlar, ılıman ve kum fırtınalı olabiliyor. Bu aylarda gece hava sıcaklığı da derece civarında seyreder. Saat dilimi: GMT 4. Aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız! Ana ekrandan çıkış yapmak için ESC tuşuna basınız.


Emirates Mall en büyük alışveriş merkezi durumunda. Dubai şehrinde çöl .

C, yağışsız, mutedil rüzgar. Yaz aylarında hava sıcaklığı ortalama °C civarında seyrediyor. Sonraki saat: Yoğun nem gün boyunca devam edecek. Ancak yaz ayları gündüzleri dereceyi aşan sıcaklıklar vardır . CRETSİZ havadurumu. Mobil Uygulamasını İndir İndirmek için tıklayınız . Eşya taşımacılığı: Deniz yolu veya hava yoluyla nakliyat yapılmaktadır.


Rezervasyon sırasında belirtilen tesis fiyatları, sadece TC. Tur Kalkış Yeri : İstanbul. Daha önce karşılaşmadığınız büyüklükte alışveriş merkezleri, oteller, . C, genellikle yağışsız, mutedil rüzgar.


Para Birimi Dirhem. Anlık hava raporu, meteoroloji bilgisi. AIR ARABIA MAROC, 3O 43 KAZABLANKA, 00:4 -, ZAMANINDA. PEGASUS HAVAYOLLARI, PC 74 DUBAI , 08:4. Hava Durumu Kış Ortalama 20°C, .

ISG hiçbir durumda ( doğrudan, dolaylı veya başka türlü) bu bilgilerin kullanımından doğabilecek zararlardan . Ay faz: Balmumu Ay . Bu sitenin tüm hakları saklıdır. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...