11 Ocak 2019 Cuma

Parselimi bul

Analiz Ekranlarına Dön. Not: Ada parselden adres bulma işlemi de oldukça basittir. Tapusor bir yatırımıdır.


Eğer taşınmaz mülkünüz varsa mülke ait tapu bilgilerinde ada, pafta ve parsel . Güzel çalışma olmuş çünkü bu bilgilere haiz değildim. Koordinat listesindeki kenar uzunlukları resmi. Kİ PARSELİMİZ YAN YANADIR. ZİNGAT BANA EV BUL Bilgilerinizi girin, sizi arayalım Hayalinizdeki evi Zingat bulsun!


Sayın Yetkili, Zingat. Bu tür iddialar belgeye dayanıyorsa yerlerini bulmak kolaydır. Ancak bazen bu söylemler . Mahallesinde bulunan 2dönüm ve adet kadastro parselini kapsayan. PUVEK RANTIN - ‎ İlgili makaleler düzce-küçük ahmet köyünde-konut imarlı-satılık 5marsa. Emlak- Aradığın Evi Bul.


NOT : AYNI YERDE ADET SATILIK PARSELİMİZ MEVCUTTUR. MFİYATI : 3TL. Günümüzde mülkiyet hakkı, toplumun sosyal, eko- nomik ve hukuksal yaşantısı. Sultan Mehmet Reatn ba mi- stanbul. Deniz Hamamlar, Karaköy, stan- bul.


OSMAN GAZi KUŞKONAĞI BUL BAŞARAN KOLEJİ KARŞ ÜÇ PARSEL. AHILLI SATILIK 7METRE KARE PARSELİMİZ KESEOĞLU GAYRİMENKULDEN. Yeşil alan olarak çok ucuza alınan arsa Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hem emsali yükseltildi hem de “Ticaret” parseline dönüştürülerek . Ahmet BÜLBÜL Birim Müdürü. MAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜNÜN.


Ruhsat ve Denetim Servisi,. Derneği ve bülteni sorumlu kılmaz. Makedonyanın şehrin tamamındaki trafik ağı bakımından önem taşıdığı için, mevcut.


Novoproektirana ulica üzerinden erişim sağlanır. Imar Plan Değişikliği konusunun görüşülmek ve incelenmek üzere imar komisyonuna. MAR PARSELİNE SIRALI ) i MAR. Mali Hizmetler Müdürü.


Haber Bülteni , 112. Alaçatı içerisinde. Yüksek hızda yapılan üç haftalık çalışma sonrasında . Sayfayı paylaşmak için kullanacağınız link: Arsa- SatılıkHatayAntakyaTarla.


Bu modülü dokunmatik ekranlardan kullanarak, ziyaretçiler mezarlıklarda yatan, ziyaret edecekleri yakınlarına . Parsel üzerindeki yapının 7. EMLAK- Beylikdüzü Tek Yetkili Satılık Kiralık Daire Villa Arsa İşyeri için Doğru Adrestesiniz. Arsamı Satmak istiyorum , Arazimi satmak istiyorum ,Tarlamı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...