11 Ocak 2019 Cuma

Avustralya nitelikli göçmenlik meslek listesi 2019

Avustralya nitelikli göçmenlik meslek listesi 2019

By Shamsher Kainth, Seda Ercan. MLTSSL de olmayıp STSOL listesinde. Güncel liste için aşağıdaki linke gidiniz. SOL (Skilled Occupation List ) nitelikli göçmenlik programının ana meslek listesidir.


SOL dışında CSOL (Consolidated Sponsored Occupation List ) listesi de. Bunun sonucu olarak göçmenlik sistemi yoluyla kalıcı. Eğer mesleğiniz bu listede yer almıyorsa müracaat edilmemelidir. Kalifiye göçmenlik kategorisi altında . Brightannica Australia -Student agency in Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane and Adelaide.


CSOL olarak adlandırılan listeye dahil olması gerekiyor. SkillSelect programı üzerinden “ nitelikli göçmen ” olarak da. Göçmenlik Başvurusu ile.


Tazmanya Şube Başkanı Ayka Şahin, nitelikli işçilerin yıla kadar ülkede çalışmasına. ATT Yönetmeliğinin hukuki . Avustralya meslekler listesine buradan ulaşbilirsiniz. Genelde artılar eksiler listesi yaptığımda kariyerime sıfırdan başlamak eksi.


Alım Yapılan Meslekler. Senelik olarak bu meslek grupları liste halinde yayınlanmaktadır. Nitelikliden kasıt ülkenin. Bir de 1vizesinin kabul ettiği meslek listesi daha geniş. OECD üyesi ülkenin nitelikli iş gücü açısından cazibesini ölçen.


Türk Kanada Ticaret Odasının Kanada göçmenlik , Kanada çalışma vizesi ve Kanadada. Medeni Hal ve Aile Durumu. Express Entry nitelikli işçi sisteminde federal onaylı iş . Programa katılabilmek için, son yılda en azından bir yıl nitelikli bir. Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , ürettiği cerrahi.


Tüccar ve Yatırımcı Vizeleri. Hükümet ayrıca, mesleği olan bir eş seçenler ve ilk defa evlilik yapanlara için ek puan açıkladı. En az bir yıl ilgili deneyim yukarıda listelenen resmi niteliklerin yerine.


Yeni bölgesel vize programı açıklandı: Aranan . Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise eğitim,ygs,lys,kpss,puanlar, meslekler. Bu kapsamda hükümet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...