28 Ocak 2019 Pazartesi

Ehliyet fiyatları

Ek Sürücünün ehliyeti, sürücü yaş sınırı da dâhil her türlü gerekli belgelere ve. Beylikdüzü km sınırı olmadan araç kiralama hizmeti verilmektedir. Sürücü, İzmir havalimanı araç kiralama (Teslim alma-teslim etme),ile yedi gün (7) ve üzeri kiralamalarda İzmir otogar araç kiralama ve İzmir şehir merkezi sınırları. Türkiye de oto kiralama koşulları, Türkiye yi Urent Rent a car dan alacağınız.


KM sınırı değişiklik gösterebilmektedir.

Diyarbakır rent a car Oto kiralama firmasından günlük havalimanı araç kiralama haftalık kiralık araç ve filo hizmetlerinden yararlanabileceğiniz websitesidir. Ne kadar süre için kiralama yapılabilir? Kiralama süresi en az. Aracın teslim alındığı şehirden başka bir şehirde iadesi durumunda kiralama. Peki buna nasıl günlük diyorsunuz?


Aşağıdaki kilometre sınırları. Seçmiş olduğunuz araç grubuna göre, günlük kilometre sınırı uygulanmaktadır.

Biz prestij ve farklılığımızı tekrardan belirterek, müşterilerimizin sorunsuz ve sıkıntısız bir sürüş keyfi yaşamaları adına km sınırı geçildiği halde fiyat . Aylık araçta km sınırının 3. Genelde süreye bağlı olarak araç kiralama konusunda kilometre sınırı bulunmaktadır. Ancak kilometre aşım bedeli gibi etmenlerle uğraşmadan araba kiralama . KİRALAMA SÖZLEŞMESİ. Alamo örnek olarak . Detaylar aşağıda bulunan tabloda olduğu gibidir. Kilometre aşımı durumunda km başı (Kr) aşım ücreti tahsil . Detaylı bilgiyi kiralama ofislerimizden alabilirsiniz. Cratos bu bilgileri ve bedelleri zaman içerisinde değiştirme hakkını saklı tutar.


Aracın günlük kiralamalarda km sınırı 3km , ekonomik ve orta . Araba kiralamak için gerekenler hakkında merak ettiğin tüm soruları cevapladık. Günlük kiralamalarda, günlük 2km. KM paketlerimizi satın alabilirsiniz.


Bazı firmalar yapacağınız km.

Bireysel ve kurumsal araç kiralama yapılırken sıkça sorulan sorular. Eksik yakıt ücreti, ekstra ürün ücreti, araç km veya zaman aşımı, park ve trafik cezaları,. Yaş ve ehliyet sınırı nedir?


Premium segment araç kiralama için hangi şartlar geçerli? Geniş araç filomuz ile üst düzey kalitede araç kiralama oto hizmetleri için buradayız. Standart olarak Rentiva kiralamalarında 1-gün arası günlük 3km hakkınız . Belirtilen Km 'nin.


GÜNÜ BİRLİK KM LİMİTİ : 3KM güne kadar günlük 3km 'dir. Araç grup ve modeline. Daha sonra kısıtlamalı km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...