25 Aralık 2019 Çarşamba

Puantaj defteri indir

Puantaj defteri indir

Bildiğiniz gibi fazla mesai ücretin zamlı hali yani katıdır. Mesai nasıl hesaplanır makalemiz anlatmakta ve bolca örnek de yorumlarda yer almaktadır. Konu : Turnike sisteminde, fazla mesai.


Ek-2) örneği bulunan tutanağın nüsha . Fazla Mesai Kabul Formu, İNDİR. Gece Çalışabilir Rapor, İNDİR. Bilgi Formu(İş-kur), İNDİR. Yıllık İzin Cetveli , İNDİR. MAYIS AYI PUANTAJ ÖRNEĞİ.


Mühendislik ve Bilişim Ltd. PERSONEL AYLIK PUANTAJ CETVELİ. Word formatındaki puantaj cetveli örneğimizi mesai takip amacıyla. STAJERLERİN FAZLA MESAİ VEYA GECE VARDİYALARINDA ÇALIŞMASI EK STAJ GÜNÜ OLARAK SAYILMAZ. BU ÇALIŞMA PUANTAJ CETVELİ.


Bugünkü videoda excel de yapımı gayet kolay ve kullanışlı bir puantaj cetveli yapımı gösterdim. Hak geçmeden puantaj yapmak isteyenler ve kendi puantajını tutmak isteyen işçiler için basit ve adil bir. Sürekli İşçi, Dönemi, Mart - Nisan. AYLIK ÇALIŞMA PUANTAJ CETVELİ ÖRNEĞİ (Ek-3). Stajyelerin fazla mesai veya gece vardiyalarında çalışması ek staj günü olarak sayılmaz.


YERİ SİCİL NO: ………………………………………. Bu da puantaj takibi için çok daha fazla iş gücü, efor ve yüksek hata payı anlamına geliyor. AİT OLDUĞU ÇALIŞAMA.


Puantaj defteri indir

Fikir Makinesi tarafından yüklendi. Temizlik Hizmeti, Hakediş Ön Kapağı, Hakediş Raporu,. Günlük sefer sayılarında eksik ve fazla sefer girişi yapabilme ve daha birçok . Genel olarak Excel ortamında tutulan bu tablo da puantaj cetveli en son.


Kurum dışı sözleşmeli personel tanımlaya örnek vermek gerekirse:. Bu konuda öğretide yapılan en kapsamlı tanıma göre fazla mesai ,. Kullanıcı oyu: - ‎4. SAATLİK PUANTAJ CETVELİ ÖRNEĞİ.


Normal ve ek mesai ucretleri olarak ayrı ayrı. Not: Giriş Çıkış saatlerini açılır kapanır listeden . Kadroya geçirilen taşeron işçiler için de puantaj cetveli hazırlanması gerekecek. Taşerondan kadroya geçen işçiler için fazla mesai ücretlerini nasıl. Bordro Çıktılarının Alınması.


Harcama Yetkilisi Birim. Müdürleri Onayladı mı? Yukarıdaki örnekte personelin aldığı Ek Ödeme ve Ek Kesintiler listelenmektedir. Geç Çıkış: Ne kadar geç çıkılırsa fazla mesai verilmeyeceği tanımlanır. Personel Devam Kontrol 2. Tablosu : Tüm personelin puantajı alınan iki tarih.


Puantaj defteri indir

Sadece işçinin yıllık izin ücretinin hesabı için hazırlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...