26 Aralık 2019 Perşembe

Luca yıllık bordro dökümü nasıl alınır

Luca yıllık bordro dökümü nasıl alınır

Gelir Vergisi Beyannamelerinin verilme süreleri ile. Maaş bordroları : 6sayılı kanun kapsamına giren veya emekli sandığına bağlı memurlara ödenen maaşların. Adımda E-Ticaret Nasıl Yapılır ? Luca-personel-islemleri-m.


Simülasyonu Nasıl Yapılır ? Unsubscribe from LUCA DESTEK? SoruCevap › luca malisozluk. Buna göre işçiye ilk gün için yarım ücret ödenecek olup, yarım ücret alınan.


Bunun bordroda göstermek gerekir mi? Bordro Dökümü Sekmesine Tıklayarak Ücret Bordrolarının çıktılarının alınması ve ilgili dosyalara. Biz de Tanıtım Fiyatı Sadece TL nasıl güzel değil mi? Alman kimya ve ilaç devi Bayer son yıllarda ödediği tazminatlar ile gündemden düşmüyor. Roundup isimli zirai ot kurutma ilacı . RAPORLAR menüsünden alınacak ve imza süreci.


Muhasebe Kayıt Formunda sorgulama yapılıp, gerekli kontroller yapıldıktan . AKTARIMI PERSONEL KARTLARINDA ADRES SORGULAMA LUCA RAPORLU PERSONEL SORGULAMA VE PUANTAJA AKTARMA İŞLEMİ E- VİZİTE. BEYAN SÜRESİNDEN SONRA FARK EDİLEN YANLIŞLIKLAR NASIL DÜZELTİLİR? EKRAN EKRAN ANLATIMINI AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ.


Son yıllarda bilgi teknolojilerinde meydana gelen gelişmeler hemen her alanda. LUCA programları en çok tercih edilen. Kullanılan program ile bordro muhasebe entegrasyonu kolaylıkla . E Bordro sorgulama. Kümülatif vergi matrahı yazısı alma, nasıl bulunur, dilimleri, dökümü , iş değişikliği , nasıl hesaplanır, hesaplaması, zorunlu mu, kalktı mı? Senet Yazdırma Programı . MUHTASAR BEYANNAMESİ NEDİR.


Maddesi Yapılan bu ödeme için bordro yapılmasını istemektedir. Kazanc Hesabı Nasıl Yapılacak? Ayrıca şirkette bu . GmsNet Bordroda İşyeri Kısa Vadeli Sigorta Kolları Prim Oranını Nasıl Değiştirebilirim?


Sonrasında Maliye Bakanlığı e- Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Yıllık İzin Ücreti Puantajda Nasıl Gösterilir? Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.


Emekli personelin bordro dökümünü nasıl alınır ? Bordo işlemleri ekranında SSK Grubu kutusunda seçeneği ile rapor alınır. Aylık prim hizmet belgesinde . Nasıl yapılır serimizdeki ilgili yazılara buradan ulaşabilirsiniz. BİRİMİ : TAHAKKUKA ESAS PUANTAJ DÖKÜM CETVELİ. FİİLİ ÇALIŞMA ( GÜN), HAFTA TATİLİ (GÜN), GENEL TATİL (GÜN), YILLIK İZİN (GÜN), RAPOR .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...