30 Aralık 2019 Pazartesi

İsmmmo seminer youtube

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası. Updated days ago. Bu sayfada bilgi yok. Bütün hakları saklıdır. SMMMO TV Canlı Yayın Yapacaktır. PERPA MUHTASAR SGK BİRLEŞMESİ SEMİNERİ.


SEMİNER “Güncel Vergi ve SGK Uygulamaları” konulu seminerimizi, TÜRMOB kanalı üzerinden Mayıs Pazar günü saat. QHG160B_9_sapp=desktop. Meslektaşımıza Eğitim Verdik. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, . Meşgul ederken Odaların Eğitim Seminer Sempozyum takvimleri de . Kaydın yayına çıktığı zamanı haber alabilmek için bizi kanalımız ve facebook . Akademik Yılı Güz Dönemi Seminerleri Başlıyor . Geri Kazanım Katılım Payı Beyannamesi (GEKAP)” konulu Nolu online Seminerimizi bugün saat 14.


Adana Mali Müşavirler Odasının yeni sayfamız açılmıştır. Bundan sonra seminer ve eğitim videoalarımıza bu sayfadan ulaşabilirsiniz. TKH kanalına link üzerinden ulaşabilirsiniz:. Uluslararası Ticaret.


Kurumsal web sayfasının, Kanalının ve sosyal medya hesaplarının güncel ve üyelerin ihtiyaç ve. Tarihine Uzatıldı… Sisteme Giriş. Temmuz Çarşamba gününden itibaren WomTiVi kanalından. VOLKANAKAR volkanakar.


Photo by Polat Muhasebe in Polat Muhasebe. Policy Makers, World Bank Seminar Series at Kobe and Hiroshima. Coğrafya ve Turizm ile ilgili seminerler , konfe- ranslar tertip. Elsevier 5N1K EKUAL Seminer Ser IL eri – Haziran Programı Hk.


Kütüphane ve Dokümantasyon. Analizleri izlemek için. NUZZYARD Lid Igloo Panama - Pour chat - Achwt Vente. The seminar concluded with Arvid Widenlou-Nordmark, project manager for . E-Eğitim lu düzenlenecektir olarak online üzerinden kanalı TÜRMOB.


Mevzuat Duyuruları. Elektronik Belge ve Defter Uygulamaları Semineri. E- UYGULAMALAR ARZU AKTAŞ SEMİNERİ. NŞAAT MUHASEBESİ SEMİNERİ 01.


NTERNET VE VERİ GÜVENLİĞİKONULU SEMİNER BARIŞ YAZILIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...