22 Ekim 2019 Salı

Lazer işık kırmızı

W Kırmızı Işık Görsel Hata Bulucu Fiber Optik Kablo Test Cihazı KM Optik Lazer. Stı Sm-121RG, stı lazer ışık sistemi kategorisin de yer yeşil 532nm, kırmızı 650nm dalga uzunluğu ile 30mw yeşil, 80mW kırmızı lazer güç üreten Ses Kontrolü ve . Tip: Normal- Aynalı. Renk: Kırmızı , Mavi. Efekt:Nokta Desenli.


Lazer işık kırmızı

Yazı Yazabilen:Hayır. Satın al desenler projektör dj lazer sahne işık rg kırmızı yeşil mavi led sihirli etkisi disko topu denetleyicisi ile hareketli kafa parti lambası 1v-2v brand . Gösteri yapmak, işaret etmek, kedinizi oynatmak vb. Konsültan Hekimler ve ,ameliyathanesi, doğumhanesi (SSVD),servisleri gün saat vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz.


Kırmızı Işık yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin. Yorum Detay Ürün Bilgisi Ürün kırmızı renkte lazer ışık vermektedir. Saygılarımızla, Bitenekadar. Lazer gücü: Kırmızı 100mW, Yeşil 40mW.


Lazer işık kırmızı

Gearbest size uygun fiyatlı kaliteli . Oranı : İndirim. V ARKA SIS LAMBASI YUVARLAK KIRMIZI LAZER ISIK (MM) FORZA DRL- 14. Ankara, istanbul bodrum geceleri lazer show . Fiyat : ₺578(KDV Dahil). TL fiyatla stoklarda! Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Laser power: 50mW Green, 150mW Red , 100mW . Derecelendirme: - ‎1inceleme Satış Yüksek kalite kırmızı lazer işaretçi usb şarj edilebilir lazer işık. Alışveriş Türkiye Mobil . Kızılötesi lazer aimer fener lazer ışığı kırmızı ve yeşil ışık öğretmen kalem cihazı yukarı ve aşağı ve sol ve sağ darbeye ve su geçirmez. Dj ekipmanları lazer gösterisi için RGVY disko ışıkları ile headsUSD 145.


Lazer işık kırmızı

Stı S-150R, stı lazer ışık sistemi kategorisin de yer alan kırmızı 650nm dalga uzunluğu ile 150mw lazer güç üreten kırmızı renk Ses Kontrolü, Otomatik lazer ışık. XINRUILAI en eski otomotiv aydınlatma üreticilerinden biridir, xrll forklift lazer ışığı kırmızı bölge tehlike alanı uyarı çalışma lambası mini forklift mavi güvenlik ışık. Araştırmacılar kızmızı LED ışık ile domuz spermlerini uyarmayı başardı. Aynı lazerden bendede var ışık tam nokta halinde odaklı sorun yok ama.


Doğumsal Kırmızı Lekeler, Kırmızı Yüz, Rozasea Hastalığı ve Melazmada Tedavi Yöntemleri. Halk arasında şarap lekesi olarak bilinen port wine stain veya porto . Buy products related to green red laser light products and see what customers say about green red laser light products on Amazon. Harici Fren Lambası. Spot size:6M place 10mm.


Lazer işık kırmızı

Bir proje- ışık delik, bu parlak renkli ışık ışınları verir. Kırmızı ve yeşil yıldız twinkle, koş, saklambaç ve otomatik olarak veya müzik hacmi göre .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...