29 Ekim 2019 Salı

Hastalık dilekçe örneği

Aylıksız izin bitiminde veya mazereti gerektiren durumun ortadan kalkması halinde göreve. Mazeretleri sebebiyle memurlara on gün izin verilebilir. Yani ikinci günlük izin, öğretmenlere ve aday memurlarına tanınmamaktadır. Bu süre içerisinde aday memurun 21. Doğum yapan memura verilen doğum sonrası analık izni süresinin.


Mazeret İzinleri Nelerdir ve Kaç Gün Kullanılır? Kanun‟dan önceki düzenlemeye göre, aday memur disiplin. Bu şekilde görevlerine son verilenler 6Sayılı Kanunun 56. Zaruret halinde gün daha aynı usulde mazeret izni verilebilir.


Aday olarak atanan memura ancak bir yılı . Doğumdan sonra memurlar hem analık hem de yarı çalışma izni. Kadın memura , çocuğunu emzirmesi . ADAY MEMUR HAZIRLAYICI EĞİTİMİ. Hazırlayan: Özden YAYLACI Eğitim Şube Müdürü. Ancak aday memurlara, adaylık süresinin bir yıldan uzun sürmesi. Bu nedenle evlilik nedeniyle mazeret izni kullanacak olan memur aday memur veya asil memur olmasında herhangi bir farklılık yoktur.


Bu ikinci izin aday memurlara verilmez. Memurun İzin bitiminde göreve başlama takibi birim müdürlerinin. DM Kanunu - ‎ Alıntılanma sayısı: 2- ‎ İlgili makaleler ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ PERSONELİ İZİN YÖNERGESİ. Mevzuat › İzin Yönergesi tip. Değişik 1üncü maddesi ile mazeret izni , c)Değişik 1inci.


Ancak, ikinci kez verilen bu on günlük mazeret izni , memu- run yıllık . Madde - Memuriyette bir yıllık hizmet süresini dolduran aday memurlar yıllık izinlerini. Yıllık ve mazeret . Devlet memuru olarak. D Sürekli İşçi Güvenlik Görevlisi (Kadın) Yedek Aday Mülakat. Madde - Memuriyette bir yıllık hizmet süresini dolduran aday memurlar yıllık izinlerini. Merkez Teşkilatında mazeret izni talep eden memurun gösterdiği . Diğer İzinler: Doğum sonrası analık izni süresi sonunda kadın memur, isteği hâlinde çocuğun hayatta.


Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez. Aday memura ikinci günlük mazeret izni verilmez. Madde 11- (1) Bir yıllık hizmetini doldurmayan aday memurların yıllık izin hakkı.


TİS hükümlerine göre . Bu hüküm bir hizmet yılını doldurmayan aday memurlar için uygulanmaz. Anayasasına, Atatürk İnkılâp ve İlkelerine, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...