14 Ekim 2019 Pazartesi

Ikea metal raf

Ikea metal raf

Açık raf üniteleri ve duvar raflarıyla küçük alanları bile değerlendirin. Ardiyenizde açık raf ünitelerini ve duvar raflarını kullanarak dar alanları bile rahatça değerlendirebilirsiniz. IKEA açık raf sistemleri ile eşyalarınızı gruplayarak. Aradığınız tüm duvar rafları ve raf ayaklarını IKEA. Tüm Daha da Düşük . Raf ve Raf Üniteleri.


Ikea metal raf

Evinizin ya da iş yerinizin neresinde, . Siyah renk metal raf ünitesi Hiçbir kırık-çizik yok tane vardır. Alibaba Ikea Metal Raflar Promosyon için alışveriş, turkish. IKEA - FJÄLLBO, Shelf unit, black, This rustic metal and solid wood shelf is perfect for both storing and displaying your things.


A simple unit can be enough . OMAR Shelf unit, galvanized. Easy to assemble – no tools required. You can build several vertically if you need more storage space. Estetikev estetikev. Fikirleri estetikev.


Daha az bir kaç ayakkabı kullanmak için açık raf tipi olanlar uygundur. Ikea ayakkabılık modelleri içerisinde dolap görünümlü büyük ayakkabılıklar da vardır,. Konsol: Galvanizli çelik , Polyester toz boya.


Comes with powder-coated metal frame.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...