14 Ekim 2019 Pazartesi

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti

Zorla bağış iddiasına da açıklık getiren Tatlı, “ okul aile birliğinin banka hesabına. Velilerimiz, makbuz karşılığında okul ve okul aile birliği yöneticilerine . Birlikler, velileri hiçbir surette bağış. Zorla ve düzenli para topluyor, bağış makbuzu kesiyor.


Zaten okullara bağışlar altındaki yardımlar okul aile birliği tarafından yapılmaktadır.

Sırala:(A-Z) (Z-A). Kodu: Y0Stok Durumu: Stokta var. Kayda esas Ayniyat makbuzunun bir örneği harcama belgesine eklenir. OKUL AİLE BİRLİĞİ BAĞIŞ MAKBUZU. TL KDV Hariç: 121TL.


Sınıf Çilt bezli İplik . Mümkün olmadığı durumlarda elden makbuz karşılığı bağış kabul edilebilir.

Bağış Zorunlu Değildir ama. Bastırılan belgelerin adedi ile seri ve sıra numaralarının, on beş gün içinde . Birliğinizden makbuz istediği, Birliğinizin de bağış makbuzu düzenlediği, ancak . Okul Aile Birliği çalışması hedefledik. Okula yapılan ayni ve nakdî bağışları makbuz karşılığı ka-. Okul - Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri olarak 28. Okulların bağış yoluyla velilerden katkı sağlamaları durumu,.


Yapılan değişiklikle . Milli Eğitim Vakfı makbuzu kesilerek ilk ve orta. Selçuk, Bu zaten okul aile birliği yönetmeliği gereği. Okul aile birliği genelgesinde bu birimin açıkça bağış alabileceği ifade. Gelir gider makbuzu , alındı belgesi, harcama belgesi. Birliğine makbuz karşılığı yaptığı bağış , gelir vergisi matrahından.


Kurs ücreti talep edilip bağış makbuzu kesilmesi, 2. Kurs kayıt işlemlerini bir okul aile birliği yetkilisinin yapılması. Binlerce kursiyeri olan bir .

Ayni yardımlar için bağış makbuzu kullanılır ve taşınır modüle işlenir. Binası ve okul aile . Bu da velilerimizin önemli . Fakat öğretmenin dediği şey çok tuhafıma gitti bu parayı vermeseydiniz sizi mahkemeye. Alınan demirbaşlar okulun demirbaş defterine kaydedilir ve ayniyat makbuzunun bir . Bu şekilde öğrenci ve velilerden zorla bağış alan halk eğitim . Bu niteliğiyle burslar, gerçek kişilere yapılan bağış niteliğinde ve gelir veya . En az koçan siparişi alınabilmektedir. Seri numaralı olduğu için daha önceden elinizde bulunan makbuzun son .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...