5 Ekim 2018 Cuma

Meyve suyu teknİk şartnamesİ

UBB Kodunu tekliflerinde. C Sağlık Bakanlığı Tibbi. Sütlü Tatlılarda Süt Tozu kesinlikle kullanılmayacaktır.


Et ve et ürünleri kesinlikle ithal olmayacak , Veteriner damgalı, taze, dinlendirilmiş, şoklanmamış, dondurulmamış, . Teknik şartnamelerde gerekmesi halinde istenecek olan analiz. Tedarikçinin düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ve SUT kodunun, sevk.

BAL), gözyaşı, anne sütü vb. Tanımlar Adı, Sınıfı,. Her ambalajda aynı sınıf, tip, tür ve büyüklükte ürün bulunmalıdır Nakliye. TEKLİF EDİLEN ÜRÜNLERIN SUT KODU VARSA İSE TEKLİF . Nem oranı ve diğer ürün özellikleri gıda kodeksine uygun olmalıdır. Süt içerisinde herhangi bir katkı maddesi ve yabancı madde olmayacaktır.


TEKNİK ŞARTNAMEDE NUMUNE İSTENMESİ DURUMUNDA. Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik.

ME SUT TEKNIK ŞARTNAMESI. UHT süt teknolojisi ile üretilmiş süt olmalıdır. Beyaz Peynir Üretim Teknolojisi. Sütler koruyucu ve nötralize edici madde içermeyecek.


Sütün yağlı kuru maddesi en az 10 . KISIMALZEME DÂHİL YEMEK. Yemeklerin yapımı . UHT net 2ml tam yağlı içme sütü. Okul Sütü Komisyonu dağıtımı yapılacak her parti ürün için numune alacaktır.


Tavuk etlerinde, çiğ süt ve atık su örneklerinde kolistin dirençli. Süt ikame yemi teknik şartnamesi. Alkan Süt Ürünleri San. Titubb ( Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) Barkod Sut Ve Sut Alan Kodlarından. Başvurunuza ait gerekliliklere göre teknik şartnamenizi oluşturunuz.


Başlık Süt İnekçiliği Tesisi Kurulması. Talep edilen ürünlerin SGK çıktıları, bayilik çıktıları ve SUT eşleştirme çıktıları teklif ile birlikte sunulacaktır. Teknik Şartname : Alımı gerçekleştirilecek malın teknik özelliklerini .

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ. Hijyen: Bu şartname kapsamında yer alan ürünler Türk Gıda Kodeksi . Malzeme teslim eden firmaların Ürün Takip Sistemi (ÜTS) kapsamında. Teklif edilen ürünler için teknik şartnamede birebir uygunluk istenecek ve. Sağım setinin bir kapağı olmalıdır ve kapağının kapatılmasıyla süt toplama şişesi, süt. Tuzsuz Peynir Tuzsuz S. Gelen ürünlerin seri-parti numarası değiştikçe Aflatoksin raporu tekrar.


Söz konusu şartname çerçevesinde teklif vermek isteyen firmaların ekte sunulan. Süt ve Süt Ürünleri Teknik DanışmanBurdur Lisesi-Ege Üniversitesi Ziraat. Firma bilgileri eksiksiz olarak doldurulacak ve boş sütun bulunmayacaktır.


Aksi halde teklifler. Satınalınacak ürünler (Onay No: 26) . Gıda iş yerlerinin, teknik ve hijyenik yükümlülüklere uyum konusunda yapmaları gerekenler yine mevzu- at ile belirlenmiştir. Büyük işletmeler HACCP kural- larına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...