31 Ekim 2018 Çarşamba

Anaçed

Anaçed

Almanca, Fransızca, Rusça ve diğer dillerde noter tasdikli yeminli tercüme. Simultane, ardıl, fısıltı ve eşlik çeviri İngilizce sözlü tercüme hizmetlerimizdir. Hem yazılı çeviri hem de sözlü çeviri projeleriniz ve organizasyonlarınız, deneyimli . NUREDDİN MACİT KİMDİR?


Anaçed

Gent Üniversitesi Mütercim, Tercümanlık ve İletişim Fakültesi Flamanca Hollandaca -Türkçe - İngilizce Dilbilimi . Her İngilizce konuşan insan İngilizce Türkçe dil çiftinde iyi bir çeviri yapabilecek seviyede değildir. Profesyonel çevirmenler düzenli çalışma ve tecrübelerinin . Noter Onaylı İngilizce Tercüme. Yeminli tercüman hizmeti vermekte olan çeviri büromuz, sizlere güvenilir ve profesyonel bir tercüme hizmeti . Mütercim Tercümanlık Bölümü olarak sizlerle geleceği kucaklamak istiyoruz.


Yüzyıl çağdaş eğitim anlayışıyla hazırladığımız özgün ve zengin ders . Her alanda profesyonel tercüman kadromuz ile sizin için en doğru tercüme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Mütercim ve Tercümanlık programına ilişkin puan-kontenjanlar, ücretler, burs ve indirim imkânları ve bulunduğu yerleşke gibi ayrıntılar için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...