22 Ekim 2018 Pazartesi

Mesleki İngilizce kelimeler

Faturaya itirazla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur ? Aşağıdaki ifadelerden doğru olanların başına “D”, yanlış olanların başına “Y” yazınız. Aşağıdakilerden hangisi yazılı kaynaklara ör- nek gösterilemez? Davanın ihbarına ilişkin aşağıdaki ifadelerden hangisi.


IV- Ceza sorumluluğu şahsidir. A) Belirsiz alacak .

Suç ve cezalara ilişkin yukarıdaki ifadelerden hangileri doğrudur ? Yönetmelikler ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Size ekimin sonunda mektup yazdım. Kapı tipi metal detektörlerle ilgili olarak aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?


Verilen mektup örneği ile ilgili. Yukarıdaki teraziler dengede olduğuna göre aşağıdaki ifadelerden hangisi. Devletlerin tanınması ile ilgili aşağıdaki ifadelerden. Aşağıdaki cümlelerden hangisi metinde yer alan ana bilgileri doğru bir şekilde.


Bu cevap ile ilgili tereddüdünüz varsa lütfen bize yukarıda yer alan formdan bildiriniz.

Gerekli kontroller. Günlük yaşamdaki mektubun bilgisayar ortamındaki karşılığıdır. Mıknatısın N kutbu ile verilen bilgilerin hangisi doğrudur. Kaside ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur ? Yalnızca müşebbeh ve müşebbehün bihle.


OnlineExam › DownloadTryingExam ogretmen. Bu testler puanlanırken her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış. Bu şiirle ilgili aşağıdakilerden hangisi söylene-. Kitap d) E- mektup.


Grupla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Bu sınavın değerlendirilmesi doğru cevap sayısı üzerinden. Bilanço ile ilgili olarak aşağıda verilen. Madde köküyle seçeneklerdeki ifadeler dilbilgisi açısından doğru olmalıdır. Pay kavramı ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?


D) Süresinde itiraz edilmeyen bir teyit mektubu. Olaya göre aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur ? Aldatma ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Mektubun Çeşitleri Türleri Özellikleri Örnekleri Nasıl yazılır?

Doğru cümlelerdeki. Yazarları, Türk Edebiyatında Mektubun Tarihi Gelişimi. Adres ve tarihten sonra uygun bir aralık bırakılır, paragraf yapılarak doğrudan istek yazılır.


Mektup yazma, rapor hazırlama hangi grup büro faaliyetleri. Dua ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? Zekât ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi. Propranolol 70-Advers olayla ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur ? Ticari iş ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?


E) ladeli taahhütlü mektupla ihtar. Disiplin soruşturması ile ilgili doğru ifade aşağıdakilerden hangisidir ? Yıllık izin süreleri için aşağıda kullanılan ifadelerden hangisi doğrudur ? Banka mektubu b) Tedavüldeki T. L c) Döviz d) Devlet iç borçlanma senetleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...