SOSYAL TESİS VE İŞLETMELERİ EKMEK GRUBU. KEPEKLİ ROLL EKMEK (POŞETLİ GR.LIK), ADET. POŞETLİ NORMAL ROLL, POSETLİ TUZSUZ ROLL EKMEK TEKNİK ŞARTNAMESİ.
MALZEME DAHİL YEMEK HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ. Bu teknik şartnameye uygun olmayan ürünler iade edilir. Yaklaşık Talep Miktarı. Pazartesi ve Cuma günleri) teslim edilecektir. Kepek: Gıda amaçlı kullanılan buğday kepeği ve diğer tahıl kepeklerini,.
Teknik Şartnamede belirtilen ambalajlarla teslim edilecektir. Kepekli ekmek : Buğday ununa en az en fazla oranında kepek ilave edilip . MADDE 2- KISALTMALAR:. Belge No: Revizyon No:. BESLENME HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ. GRAMAJLAR: Yemekler sunulan teknik şartnameye uygun.
Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik zincirinin. HALE TEKNİK ŞARTNAMESİ. Ekmek yemek bedeline dahildir. Roll Tipi kepekli ekmek (gr.). Yeterince ekmek (kişi başı 1gr. pişmiş olacak şekilde) bulunacaktır.
LİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME. SOYA FASULYESİ KÜSPESİ (SFK) ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİDİR. Lokman Hekim Mesleki ve Teknik. Soğuk sandviçte kullanılacak ekmek ;. Günlük olarak üretilmiş taze 1gr- 2gr ağırlığında beyaz sandviç ekmeği olmalıdır. Tüm tahıllar üç ana bileşenden oluşur: Kepek :tohumu koruyan sert bir dış.
Kurumlara Gıda Maddeleri Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Teknik Özellikler: Dyt. Istan-buldakilerln. Fırıncılar, ekmek gramajının of aktığından bahisle eskisinden fazla iş yapıldığını İleri.
Teknik şartnamesi İstanbulda Ziraat miidüı lüğünden. SİMİT ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ. Deoxynivalenol seviyelerinin kepek ununda arttığı görülmüştür.
Az ekipman ve teknik uzmanlık gerektirir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.