11 Nisan 2019 Perşembe

Nöbetçi öğretmen boş ders defterini nasıl doldurur

Boş geçen derslerde nöbetçi öğretmen defteri imzalarken gelmeyen öğretmenin. Nöbet gününde boş derse girmek - Memurlar. Net - Forum Dersi boş olan nöbetçi öğretmen ,gelmeyen öğretmenin. Nöbetçi Öğretmen Müdür Yardımcısının boş geçen dersi için. Cevap vermek için üye girişi yapmalısınız!


Dersine branş öğretmeni giren sınıf öğretmenini, nöbetçi öğretmeni ve aday öğretmeni boş geçen dersleri doldurmaya zorlamak yasal ve . SYM KPSS tercihleri nasıl yapılır? Ana sınıfı ve özel eğitim sınıfı öğretmenlerine , boş geçen dersleri doldurma ve nöbet görevi verilmez. Okullarda boş geçen dersler nasıl doldurulur ? Raporlu gunleri idareci derse girerek doldurur ögrtmen doldurmaz. Derse nobetci ogretmen ya da baska ogretmen giriyor.


Hiçbir yerde bos dersi doldurur yazmaz, tedbir alır der o da yoklama alır, görevlendirir. Gün içerisinde derse gelmeyen, geç gelen öğretmen varsa belirtiyorsunuz. Olay yoksa da nöbet bitiminde Nöbetim esnasında herhangi bir . Dersi olmayan nöbetçi öğretmen varsa ilgili sınıfa görevlendirir. Yemekte, eğlencede, bahçede, spor temaslarında, boş zamanları değerlen-.


Nöbeti sonunda Okul Nöbet Defterine nöbet süresi içindeki önemli olay-. Kayıt zarfı (okuldan verilir ve veli tarafından doldurulur.) Ek-l. Gelen ve giden yazılarla ilgili dosya, defter ve cetvelleri tutar. Nöbetçi öğretmenlerin ders aralarında, teneffüslerde ve öğle aralarında okul.


Nöbet talimatnamesinde durum nasıl açıklanmışsa öyle uygulanır. Hazırlık ve Planlama Görevi Ek Dersi Nasıl Hesaplanır? Nöbet sonunda okul nöbet defterine nöbet süresi içindeki önemli olayları ve aldığı.


Eğer okul müdürü, izin kağıdı doldurmuş ise dersden öğrenci alına bilir. Usta Öğretici: Millî Eğitim Bakanlığı Kurumlarında Sözleşmeli veya Ek Ders. Yerleştirme Komisyonunca. Eğitim) Saatleri Devam Takip Defterini (EK-9) doldurur ve imzalar. Tutması Gereken Defter , Çizelge ve Dosyalar.


Boş zamanlarını nasıl değerlendirdikleri, günlük yaşayış, kötü alışkanlıkları j) Günlük beslenme . Sınıfların uyum eğitimleri. Eksik: defterini ‎ doldurur MEB ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ - AZSLIDE. Ders seçimi veli, sınıf rehber öğretmeni ve rehber öğretmenin bilgisi dâhilinde öğrenci. Gönüllü Veli Başvuru Formunu doldurarak okul yönetimine. Okul bahçesini, çevreyi, boş arazi ve alanları ağaçlandırmak, erozyonla.


Toplantı Karar Defteri ve Evrak Dosyası tutulur. Ders defteri doldurmak vs de sorun etmeyin. Fen lisesinde ya da iyi bir okulda görevli iseniz boş vaktinizde önce kendiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...