30 Nisan 2019 Salı

Cnn türk atatürk sansürü

Sağlık ocakları, aile toplum sağlığı merkezlerine başvuru . The Evaluation of Individuals who applied to. Family Medicine Center for Medical . Aile hekimleri tarafından verilmektedir. Evlilik için hanngi.


EVLENME İŞLEMLERİNE MAHSUS.

Bu testler ile birlikte hepatit, frengi, AIDS gibi hastalıkların olup . Maddesi gereği evlenecek çiftlerin sağlık raporu alması zorunlu tutulmuştur. Bu işlemlerden birisi de sağlık raporunun alınmasıdır. Bayandan Kan Alınmasa da Rapor . Ancak belge nereden alınırsa alınsın, aile hekimine imzalatmak gerekmektedir.


Alınacak sağlık raporu aile hekimliklerinden ( raporlar imzalı, kaşeli ve resimli olmalıdır) veya devlet hastanelerinden temin . EVLİLİK İÇİN İSTENEN BELGELER. Bazı aile hekimlikleri ya da küçük .

Nikah ve evlilik gerçekleşmeden evvelce bu işlemleri yapmak gerekmektedir. Sağlık Ocağından Fotoğraflı sağlık Raporu NOT: ( Yaş üzeri için heyet raporu- Devlet Hastanesinden). Raporlar fotoğraflı, imzalı ve kaşeli olmalıdır.


Erkeklerde Akdeniz . Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte müracaat ederek günleri belirlenir. Rapor sağlık ocakları ile Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezleri tarafından veriliyor. Doktor ilk muayene sonrasında hangi testleri . Sağlık raporu formları evlendirme dairesinden temin edilir. Kanuni bekleme süresi: Kan karışımını önlemek amacı ile evliliği son bulan kadının.


RAPORDA “AKDENİZ ANEMİSİ TARAMASI YAPILMIŞTIR. SAĞLIK RAPORU İMZALI. Yoğunluktan dolayı, Uluslararası Aile Cüzdanları evlilik tarihinden ay süre öncesinden.


Bu testin yapıldığına dair ibarenin sağlık raporu üzerinde yazılı olması . NOT: Yaş sorunu, iddet müddeti, yabancı evlilik gibi durum varsa AYRICA ek . BEŞ ADET VESİKALIK FOTOĞRAF. Adet ön cepheden çekilmiş vesikalık fotoğraf. Yabancı evlilik ve diğer konular ile ilgili detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız.

Memurluğumuz tarafından verilecek belge, sağlık merkezlerinde rapor haline getirilecektir. Nüfus Kayıt Örneği adrese dayalı KPS . Hizmet Masası personelinden başvuru kaydında . Sağlık Bakanlığı genelgesinde evlilik raporu başvurularının fırsat olarak değerlendirilmesi ifadesinin evlenecek çiftlere üreme sağlığı kapsamında danışmanlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...