25 Nisan 2019 Perşembe

İlişkiyi kurtarmak için çabalamak

İlişkiyi kurtarmak için çabalamak

Biten veya bitmek üzere olan bir ilişkiniz varsa ve onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırsanız. Acaba hala bu ilişki çabalamaya değer mi? Eğer ilişkide aşağılama varsa, ilişkiyi kurtarmak neredeyse imkânsız. Bu durumu düzeltmek için çabalamaya gerek yoktur. Bitme noktasına gelmiş bir ilişki için biraz çabalamak gerekir.


Eğer sizinle birlikte bu sorunu aşmak istemiyorsa kafasında ilişkiyi . Bu Tavsiyeler İlişkinizi Kurtarabilir: İlişkinizde İyi İletişim Kurabilmek İçin Yapmanız Gereken. Ya da bu sorunları çözmek için çabalıyor muyuz? Birbirinin seven iki insandan sadece birinin çabalaması ve emek göstermesi bir süre sonra ilişkinin yerle bir olmasına neden olabilir. Iki insan birbirlerini sevdikten sonra aşamaların bir önemi olmaz bence ama sevgi bitince ne saygı kalır ne de iki insan yan yana mutlu olabilir. Aramızdaki sorun ne?


Bataklığın içindeki bir adamın imdat çığlıydı bu. Sadece geçiştirmek için mi . Aşk duygusu iki taraf için de bittiğinde, karşılıklı konuşarak ilişkiyi bitirme kararı. Tartışmaların, kırgınlıkların, ayrılıkların ya da sessizliğin hakim olduğu bir ilişki yaşıyor. Partneriniz de bu durumu kendi içinde çözmek için çabalıyor olabilir.


İlişkiyi kurtarmak için çabalamak

Eğer hasar gören ilişkiyi kurtarmak için çabalamaya gönüllü tek taraf sizseniz, bu bir şey değiştirmeyecektir. Eşiniz devam etmek istemiyorsa, . Sevgi dolu bir ilişkide aşk ve acı asla bir arada olmamalıdır. Eğer bir ilişkiniz olmasının acı çekmek ve sürekli çabalamak olduğuna . Evlilik ve ilişki terapisti Serhat Yabancı, kadinvekadin.


Sağlıklı bir ilişki için biten ilişkinin ardından bir otopsi süreci . Kaybedilen güveni geri kazanmak için her iki tarafın da çabalamaya istekli olması. Sonrasında çift bir şekilde ilişkiyi toparlamaya çalışıyor. Ama devamında yine bir taraf kopuyor. Ve çiftlerden diğeri tek başına çabalamaya.


Kayınbiraderinin eşiyle ilişkisi olduğunu öne süren kayınpeder, damadını öldürdü . Artık hiç bir şey için çabalamak yok mu? Ha tabi yine ilişkiyi kurtarmak için çaba sarf edin ama dediğimiz gibi, şimdiden hazırlıklı olmakta . Boşuna çabalama anlamında. Herhangi bir sebep veya ilişki bulunmaması. Yakışıklı ve düzgün bir erkekle tanışıp onunla ciddi bir ilişki. Hata yaptığını kabul ettikten sonra bazı şeyleri düzeltmesi için onun çabalaması.


Vakit ya bu ilişkiyi kurtarmak için çabalama vaktidir ya da uzatmadan bitirme! Belli bir zaman sonra, ilişkinizde yapılması gereken tüm değişiklikleri. Bu noktadan itibaren sadece evliliğinizi kurtarmaya odaklanmak yerine birlikte başka. Sık sık onları kurtarmak veya tamamlamak için . Fidyeyle kurtarmakta da bu geçerlidir: Tanrı, bizim asla ödeyemeyeceğimiz bir fidye ödedi.


Aynı zamanda barıştırma için de bu durum geçerlidir: Tanrı, bizim onaramayacağımız bir ilişkiyi onardı. Bir ilişkide şiddet varsa orada sevgi sandığımızın altında başka dinamikler. Deneuve, kızını (Diane Kruger) şüpheli bir ilişkiden kurtarmak için çaresizce çabalayan bir anne.


Bazı bölümlerde Lincoln ve Michael arasındaki ilişki gösterilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...