12 Şubat 2019 Salı

Spor ayakkabı renk değiştirme

Bugün sizlere evde kız çocuk spor ayakkabısının rengi nasıl değiştirilebilir onu göstermek istedim. SftVnadresinden ya da telefon ile ürünlerimizi alabilirsiniz. Derby Boya tarafından yüklendi ESKİ AYAKKABI DAKİKADA İNANILMAZ DEĞİŞİYOR. Eski spor ayakkabı nızı yenilemek sadece dakikanızı alacak.


Evde pratik ucuz ve kolay bu yöntemle. Bu videomda çılgınca bir işe kalkıştık :) 7lira değerinde bir spor ayakkabıyı boyadık. Renk değiştirici sprey ile rahatlıkla spor ayakkabılarınızın rengini değiştirebilirsiniz. Müjde artık evde ayakkabı rengi değiştirmek çok kolay. Bunun için yapılması gereken istediğiniz renk skalasını belirlemek ve zevkinize uygun ayakkabı rengini . Siyah renge boyamak istiyorum.


Direkt normal siyah boya uygulasam yeterli olur mı? Yoksa başka işlemler de mi gerek? Dünyanın önde gelen ayakkabı zanaatkarları elle ayakkabı imalatında boya, cila ve bakım malzemeleri olarak Saphir ürünlerini kullanmaktadırlar. Ayakkabı rengi nasıl değiştirilir, süet . Güneşli Renk Değiştirici Rapido Boya cc.


Sıcak satış yeni stil toptan fabrika özel kadın ultraviyole renk değişikliği spor ayakkabı rahat yüksek renk değiştiren kanvas ayakkabılar. Yeni neslin spor ayakkabılarına bakım yaptırmadığı için mesleğinin . Rengi değişecek deri ürünleri önce boya sökücü ile silinip daha sonra . Rengini beğenmedikleri ayakkabılarda renk değiştirme işlemi yapıyoruz. Süet, nubuk, spor ve yağlı deri ayakkabıların işlemleri uzun sürüyor. Temiz, ayakkabı temizleme ve bakımı işlemlerinin yanı sıra ayakkabı tamiri de. Bot, spor , nubuk, süet, deri gibi her tür ayakkabıya özel temizlik ve bakım.


Lostra hizmetinden yararlandığında, renk kaybı yaşayan hasarlı ayakkabıların ilk. Sıcakta renk değiştiren özel tasarım Nike spor ayakkabı. Artık renginden sıkıldığınız veya yeni aldığınız spor bir kıyafete uyum.


Dilediğiniz renk converse ayakkabı sahibi olmanız . Ayrıca toz terleme ve çevre etkenlerinden dolayı yine bu tür ayakkabılarda renk değişimi olabilir. Açma ve Rugan deriler hassas özelliklerinden dolayı ayağın . Süet, deri, sneaker ve spor ayakkabılar için temizleyici, koruyucu ve parlatıcı gibi tüm ayakkabı bakım ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Para Birimi Değiştir. Bu işlemi spor ayakkabılar , çizmeler, sneakerlar, babetler ve topuklu. Derilerin fazla kurutulması, deri yüzeyinde çatlamalar ve renk atmaları meydana getirebilir.


Turuncu parçalı, brogue detaylı beyaz spor ayakkabı. Elbise rengi tartışması geride kalsa da bir spor ayakkabı renk tartışmasının .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...