25 Şubat 2019 Pazartesi

Kurslarda devamsızlık hakkı

RGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI. Halk Eğitim Merkezinde açılan ücretsiz kurslar için devamsızlık sınırı vardır. Bunun sebebi, kurs sonunda başarılı olduğunuzda MEB onaylı kurs bitirme belgesi . Ayrıca ilgili talimatın 17.


EBA kurs devamsızlık bilgisi ile ilgili bilgi veren bir metindir.

R SARICA - ‎ İlgili makaleler. Katılım belgeli kurslarda ise 7´den 70´e tüm adaylar başvurabilirler. Gasmek´te eğitim süresi ne kadardır? Kayıtlar tüm yıl boyunca alınmakta ve dersler Ekim . BUSMEK Online sistem üzerinden veya kurs merkezlerinden başvuru.


Devamsızlıktan kalan kusiyerler, devamsızlıktan kaldıkları kursun bitiş . Saat Toplam Eğitim Süresi Bulunan.

MEB onaylı sertifikalı kurslarda , saatleri ve günleri çakışmadığı takdirde birden fazla. Daha fazla devamsızlık yaptığı takdirde sertifika alma hakkını kaybeder. Eğitimlere katılmalarına ve kurs sonunda da istihdam edilmelerine engel.


Yönetmelikte belirlenen devamsızlık süresini aşmaları sebebiyle ayrılmak . Kayıt için gereken evraklar, her kurs için ayrı kimlik fotokopisi,. Dil kursu, her biri 1ders saatinden oluşan birkaç kurs bölümünden. Bu kursların süresi 960. LSI takdir hakkı kendinde olmak üzere istediği zaman kurs tarihlerini, kurs. Geç kaydolursanız ya da kursta devamsızlık yaparsanız, kaçırdığınız süre için para . Bir kursiyerin aynı dönem içerisinde, kurs merkezleri farklı . Ancak devamsızlık ve disiplinsizlik nedeniyle kaydı silinen öğrenci belge alma hakkını kaybeder.


Kategoriler itibariyle antrenör eğitim kurslarına katılacak olan adaylarda aşağıdaki. Bu derslere katılım zorunluluğu olup devamsızlık hakkı bulunmamaktadır. Katılımcı Eğitim için başvuru hakkına sahip olur.


Mazeretsiz olarak devamsızlık yapılmasını istemiyoruz.

Ancak mazeretli devamsızlık yapılacaksa, bu süre kurs. Bu süreyi aşan adaylara kurs tamamlama belgesi verilmez. Stajdan sayılacak sürenin hesabında.


Sertifika belgesi alabilmek için devamsızlık barajını aşmamış olmak gerekmektedir. Geçerli mazereti olmaksızın devamsızlık oranını aşan kursiyer kur bitirme . Meslek edindirme kursları ile ilgi duyduğunuz ve yeteneğiniz olduğuna. Kurs Sonunda Başarılı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...