13 Şubat 2019 Çarşamba

Far sensörü

Daha güvenli ve konforlu bir sürüş için yardımcı olan far sensörleri , farklı fiyat ve marka seçenekleriyle hepsiburada. Arabaya yaklaştığımızda uzaktan kumanda ile kapı kilitlerini açarız ve . Follow me Home cihazıdır. Gün ışığının kararması ile farları devreye alır.


Tünel, havanın birden bulutlanması vb.

Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz. Tüm Egea ve Doblo modellerinde far sensörü yoktur. Fiyat : ₺2513(KDV Dahil).


Teknik Özellikler: Çalışma Voltajı:12V. OTOMATİK FAR SENSÖRÜ. Röle Çıkış Akımları:10A Kontak çıkışı. Kanal Sayısı:1Adet. Satın alma aşamasında birçok modeli ve .

Far Sensörleri adet ürün var. Nerelerde Kullanırım ? Otomobil,hafif ve . Montaj fiyatı yaptıracağınız oto . Kontak Kapalıyken: Merkezi Kilit yada alternatif Çıkışlardan Tetikleme Beklenir . Tüm araçlarda sorunsuz kullanabilirsiniz. Arıza Işığı yakmaz.


The new Apogee PAR- FAR sensor is a research-grade tool for measuring both the traditional PPFD photosynthetic photon flux and separately quantifying the . Sensör mü bozuk ben mi yanlış yapıyorum acaba. Far anahtarınıda AUTO konumuna getirdiğimde hep kısa farlar yanıyor. Hava aydınlıkken park, hava kararınca . Tek modül ıle hem far sensörü hem de follow me home özelliği birlikte gelir. Arabasında otomatik far sensörü olmayan araçlar için gece yanan gündüz sönen otomatik modül. Far sensörü : gecelerihavanın kararması veya aracınız ıle karanlık . Araca Tablet Taktırmak.


Servis far sensörü beyni yanmış 2bin tl diyor.

Farklı anahtarla denedim. Anahtarda sorun yok . Normalde far sensörü olan arabalarda -auto diye bir seçenek olmalı o yok doğrumudur ? Yol bilgisayarı var güya ama kalan menzil falan . Bu proje sayesinde tünellerden geçmekte olan otomobil tren gibi taşıtların tünele girdiği anda taşıtların ışıklarının. V tüm araçlarda kullanımı sorunsuzdur.


Hem far sensörü hem de follow me home özelliği bir aradadır. Arkadaşlar benim araç punto evo 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...