6 Kasım 2018 Salı

Dijital baskı makinası

Dijital baskı makinası

XENDÜSTRİYEL RİCOH UV . Küçükçekmece Halkalı, Mimaki Jv3-160Sp, Esmer . Burada, ikinci el ve yeni dijital baskı makinası bulabilirsiniz. Tüm eco solvent veya UV dijital baskı makinesi , iç dış mekan yazıcılar. Dünyanın bir numaralı tişört baskı makinesi ve UV baskı makinesi DTG ile işinizi ve markanızı büyütebilirsiniz. Adres: Oruç Reis Mah.


Dijital baskı makinası

Piyasada şu an farklı fiyatlarda irili ufaklı onlarca . Pazardaki en kapsamlı tabaka dijital baskı makinelerini ve üretim yazıcılarını sunuyoruz. Tabaka beslemeli dijital yazdırma baskı makineleri yazıcıları grafikli . Direkt Metraj Baskı ve Direkt Parça Kumaşa Baskı yapılabilmektedir. Dpi Baskı kalitesi ile hızlı çözümler sunmaktayız.


Metraj olarak baskı yapan dijital baskı makinesi ana hatları ile kısımdan oluşur. Bunlar: Kumaşın makineye yerleştirildiği . Serigrafi baskılarının dijital versiyonudur. Makinenin Kısımları. KORNIT AVALANCHE HEXA BASKI MAKİNAS. Kornit, Polyprint ve Shima.


Dijital baskı makinası

Protexjet, Tekstil için üretilen dijital baskı makinaları ile üretiminize güç katarsınız. Dijital baskı ve kesim teknolojilerinde dünya çapında öncü bir firma olarak,. FujiFilm Dimatix Starfire, Epson DX Epson DX Ricoh . Standart ön - orta - arka kurutma sistemine akıllı infrared sistemi dahil edilmiş, baskı öncesi ve sonrasında oluşan problemler minimize edilmiştir.


Ataline firmasının satışını yaptığı Epson DXkafa dijital baskı makinesini bünyesine katan Beylikdüzü Reklam, pazarda daha iyi yerlere . Uv baskı makinası kullanım alanları bakımından çok zengindir. Ayrıca kullanıcılara özel . Canon renkli dijital baskı makinelerimizi keşfedin. Olympos epson dxdijital baskı makinesi.


Baskı makinesi, Baskı, Cnc router hakkında daha fazla fikir görün. Optimum Digital Planet, global pazarda dijital baskı makinesi üretimine inovasyon sağlama, teknolojiye “değer” katma ve ürettiği teknolojilerle “öncü” olma ana . ECO SOLVENT DİJİTAL BASKI MAKİNALARI. Dijital , tam renkli etiket baskısı kârlı bir iş olmasına rağmen . Bu büyük boyutlu Bçift taraflı rulo beslemeli baskı makinesi neredeyse tüm kağıt türleri üzerine yüksek kapsama alanına sahip baskı işleri tasarlanmıştır.


Bu makinenin güncelliğinden haberdar . Renkli dijital baskı makinalarında ayrıntılı kontrol paneli ile profesyonel kullanımın tadına varılıyor. Kendisini kanıtlamış dünyada üretilen baskı makineleri arasında Reklamcılık, Dijital Tekstil ve UV Baskı . DIŞ MEKAN EBADINDA. ROLAND DİJİTAL BASKİ MAKİNESİ ( BASKES) - Olcay AKSU tarafından İstanbul içinde paylaşılmış ROLAND DİJİTAL BASKİ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...