16 Kasım 2018 Cuma

İndeks anlamı

İndeks anlamı

Bir gelişimi gösteren nicelikler veya değerler arasındaki ilişki. Sözcük, bir konuşma dilinin en ufak . Türkçe İngilizce sözlükte anlamı. I want to invest in index funds. Bir kitabın veya derginin kişi, konu, yer adı vb.


Yeni duyulan kelimelerin anlamlarını öğrenme güdüsü neticesinde o sözcüğün ne anlama geldiği ister istemez merak ediliyor. Gösterge: Fiyat indeksi. Ayrıca index kelimesinin isim, fiil ve diğer anlamları neler, index kelimesi kökeni ve nerede kullanılır detaylı olarak öğrenebilirsiniz. TDK sözlük anlamı nedir, ne demek?


Bu sayfada İndeks nedir İndeks ne demek İndeks ile ilgili sözler resimler İndeks hakkında bilgiler cümleler bulmaca kısaca İndeks anlamı tanımı açılımı . UV indeks değerleri ve anlamları. MGM sayfasında, ultraviyole indeks değerinin 6-seviyesinde olması yüksek UV derecesi olarak . Tasarım, teknoloji, sanat ve gündelik hayat üzerine denemeler. Sayımında RDW ve Eritrosit İndeksleri : Sağlığınız için Anlamı Nedir? Glisemik indeks yüksek besinlerin kan şekerini hızlı yükselttiğini ve düşük.


İndeks anlamı

NDEKS kelimesinin anlamı nedir? Endeks , belli bir zaman dilimine ait olan fiyat, maliyet, satış, üretim gibi verilerin toplanması ile oluşturulan göstergelerdir. Borsa endeksleri ise borsada işlem . Atıf indeksi nedir? On the Meaning of Word himtum in the Kültepe Texts In the Old Assyrian texts, there are a few. Yük İndeksleri ve hız sembolleri lastiğin her iki yanağında gösterilir.


Hız indeksi , bir lastiğin maksimum hizmet hızıdır. Burada hız göstergelerini ve bunlara karşılık. Plastisite (Plasticity) indeksi , PI. Mühendislik uygulamasındaki anlamı.


İndeks anlamı

PMI endeksi (Purchasing Manager Index ) satın alma yöneticileri endeksi anlamına gelir. PMI Endeksi, şirketlerin satın alma yöneticilerinin, mal. Ne Demek, Nedir, Kelime Anlamı. Tıp Terimleri Sözlüğü. Bunun anlamı da, bir bilim adamının, çok fazla alıntı yapılan bir veya iki değil, iyi atıf düzeyine sahip bir dizi makaleye sahip olmasının oluyor.


Tedavi İndeksi anlamı nedir? Bir ilacın zehirli veya öldürücü miktarıyla onun sağaltıcı miktarı arasındaki oran veya genişlik, güvenlik indeksi. Sitemizde arama yaparak on binden fazla sorunun bulmaca anlamını araştırabilirsiniz.


İndeks anlamı

Kalıtsal”ın anlamı , bu duruma yol açan genin size ebeveynlerinizden geçmesidir. Daha fazla bilgi için Hastalıklar ve Durumlar İndeksinde Rh Uygunsuzluğu . Dergileri indeksleme, içeriklerini geniş okuyucu kitlesine iletme anlamına gelir ve dergi kalitesinin artmasına katkı yapar. Bitişik yazıldığında büyük bir ihtimalle, belki anlamı taşırken, ayrı yazıldığında kesinlik ifade eder.


Bu fiyat indeksi GSYH deflatörü, ekonomide üretilmiş olan mal ve hizmetleri bütünü ile kapsamış bir fiyat. Sonuç olarak bu indeks indirgeyici anlamı taşır. F59E) Bu Unicode karakterinin Emoji sürümü yok, yani çoğu cep telefonunda veya .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...