8 Kasım 2018 Perşembe

Kantar fişi

Tıkla, en ucuz kantar fişi seçenekleri ayağına gelsin. Kağıt Ürünleri ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Yazıcınızın tipine göre, 5. Kamyon, kamyonet ve tır gibi büyük ve ebatlı yükleri taşıyabilecek araçların taşıyabilecekleri yüklerin belli bir ağırlık sınırı vardır.


Kantar fişi , en az nüsha olması gerektiğinden dolayı otokopili kâğıt kullanılarak üretilmiş durumdadır. KAĞIT GENİŞLİĞİ SAĞDAN SOLA. Yırtılabilen delikli alanlar dahil.


Büyük ve tonajlı yüklerin tartıldıktan sonra ağırlıklarının yazıldığı kağıtlara kantar fişi denmektedir. Otokopili ve standart olarak tercih edilebilen bu ürünler, özellikle. Baskı olarak kopya işlemlerinizin kısalıp zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak Kantar fişi ürününe web sitemizden ulaşabilir ve bizimle iletişime . Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Bireysel kullanıcılardan ziyade, firmaların kullanımına yönelik tasarlanan kantar fişleri , aynı anda birden fazla kopya alabilme imkanı tanıması sayesinde birçok . Kesim noktaları sayesinde kolay kopartılır. Vergiler Hariç:1311TL.


Kantar fişi

Açıklamalar Tüm Yorumlar. Fiyat : ₺700(KDV Dahil). Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel . Bu ürüne ilk yorumu siz yapın! Umur markalı sürekli form kağıdını kantar fişi ve kurumların çeşitli belge ve formların çıktılarını almak içi . Sürekli form kantar fişi yük taşıyan büyük tonajlı araçların üzerindeki yük indirilmeden tartılmasını ve sonucun yazıcı ile kağıt üzerine yazılmasında kullanılan . Kategori, : Gönderi ve Paketleme.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tek bir sonuç gösteriliyor. KANTAR ÜRÜN GRUPLARI. Bilgisayar KağıtlarıSürekli Formlar. Bu formda, Sicil numarası, Şoför, Araç, . Arama formu açılacaktır.


Sürekli form kağıtları arasında bulunan kantar fişi , kurumların çeşitli belge ve formların çıktısını almak için yazıcılarında kullandığı kaliteli bir kağıt türüdür. Category: Sürekli Form. Share: Related Products.


Lütfen Üye Girişi yapın veya Yeni Üye olun. Toplu alımlarda İzmir içi kendi sevkiyat aracımızla . Blanket Matbaaa ve Ambalaj San Tic Ltd. Mustafa Kurtoğlu Cad. Fatura Basımı Sürekli Form .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...