1 Kasım 2018 Perşembe

Dijital arşiv yazılımı

YAZILIM HİZMETLERİ. Güncel teknolojilere . Dijital Arşiv Sistemi Nedir? YAYSİS ARŞİV OTOMASYONU. Yerli ve Güvenli Otomasyon.

Her türlü belge ve dokümanlarınız, alanında uzman ekiplerimizce profesyonel tarayıcılar ve yazılım desteğiyle dijital ortama aktarılmaktadır. Abone sözleşmelerine . Yaygın olarak kullanılan tane yazılım çeşidi bulunmaktadır. Bunlar sıra ile belge tarama yazılımı, dijital arşivleme yazılımı , veri girişi yazılımı ve . Döküman Tarama ve Arşiv Yazılımları. Kullanılacak belgelerin arşivde fiziksel olarak aranması ile doğacak zaman ve işgücü kaybının ortadan kaldırılması . Doküman Yönetim Sistemi.


Türkiye4bağlantı.

SICAK SATIŞ ) MODÜLÜ. Arşivcim Yönetim Otomasyonu İMKA nın sektörde başarı ile sonlandırdığı arşiv projelerinden edindiği tecrübeler doğrultusunda Arşiv -Arşivcilik yapısına . Hukuk Otomasyon Yazılımı kurumun işlerini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. KURUMUNUZUN ARŞİVLE İLGİLİ İHTİYAÇ DUYDUĞU HER KONUDA UZMAN. Moreum Bilişim bir yazılım ve danışmanlık şirketidir. Ticari faaliyet alanımız . Bir yazılım düşünün sizin iş yükünüzü sırtlayıp sizinle aynı yolda ilerleyen, her.


Emekli ve Çalışan Personel Özlük Dosyalarının fiziksel düzenlemesi ve dijital. Geçmişe dönük olarak evraklarınızı kuracağımız servis bürolar ile toplu olarak dijital ortama aktaralım. EASY SOFTWARE , elektronik belge yönetimi, dijital arşivleme ve iş akışı yazılımı alanlarında lider Alman . Studia - Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Yazılımı - 495. Yazılım Geliştirme İhtiyaçlarınızın Karşılanması. Arshiva - Arşiv Sayısallaştırma Yönetim Sistemi Yazılımı - 490.


USB çubuklarında, . CityPlus BBAYS, projelendirme ve yazılım ar-ge aşamasından itibaren ilgili standartlara. Belgelere elektronik ortamda ulaşım kolaylaşır, kullanıcılar yetki ve rol bazlı olarak erişim sağlarlar. Broşür için tıklayın.

Detaylı için tıklayın. DSpace DSpace akademik ve kar amacı gütmeyen ticari kuruluşlar için geliştirilmiş açık kaynak kodlu dijital bir kurumsal arşiv. Sınırsız Sürücü ve Araç Kaydı Sınırsız Şirket Kaydı Kullanıcı . Kurumsal Arşiv Yazılımları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...