7 Kasım 2018 Çarşamba

Ankara konsolosluk randevu alma

Ankara konsolosluk randevu alma

Konsolosluk Çağrı Merkezi. Mann unterschreibt . Her başvuru randevusu yalnızca bir vize başvurusu içindir. Adres: Karyağdı sk. Resmi İnternet Sitemize Hoş Geldiniz.


Istanbul, hollanda vize, hollanda konsolosluk ankara , randevu. Ispanyada bulunan Vergi ödemeleri ve trafik . Her ziyaretçinin başvuracağı kuruma doğru belirtilmiş soruyla kendi şahsi randevu kaydı olmadır. Belirlenmiş kabul saati, sadece bir başvuru sahibinin ve . ERKEN TARİHE RANDEVU TALEBİ İÇİN KONSOLOSLUK VE ELÇİLİKLERE . Online pasaport randevusu alma adımlarını yukarıda detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Düzenlenen tüm konsolosluk belgeleri e-posta ile gönderilir.


En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın. Aşağıda ikamet ettiğiniz şehri seçiniz. Almanya vize randevu , vize İşlemleri,çalışma izni, oturum, aile birleşimi, Alman pasaport kimlik,geri dönüş, adres tespiti, diğer konsolosluk işlemleri.


Ankara konsolosluk randevu alma

Gerekli belgelerinizi hazırlayın. Biyometrik kaydınız için parmak izinizi verin. Başvuru formunuzu doldurun. Elçilik binasına girerken geçerli bir kimlik belgesi sunulması zorunludur. Hindistan Vize başvuruları, konsolosluk bölümü tarafından randevu sistemi ile kabul edilmektedir.


Pazartesi - Persembe: 08. Başkonsolosluktan onay aldıktan sonra online randevu alabilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti . Bulgaristan Vizesi. Letonya vizesi başvurusu VFS . Randevusuz başvurular kabul edilmemektedir. Coronavirus – Information.


Entry will be permitted for those whose lives are based in Israel. Büyükelçiliği Ankara adres, telefon, iletişim bilgileri, mesai saatleri, randevu. Only tourists and foreign nationals whose lives are not . Ankara -Anlasmasi-Fransa-Turkiye-dostlugunda-yeni- bir- . Vfs global Fransa vize randevusu almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ancak Ankara içerisinde yer alan yetkili makamlar, sadece Ankara ve çevre illerden gelen. Her bölgenin kendine özgü işlemleri nedeniyle değerlendirme ve sonuç alma.


No 1 Çankaya, Ankara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...