8 Ağustos 2018 Çarşamba

Azerbaycan doktor maaşı 2019

Azerbaycan doktor maaşı 2019

Azerbaycan - Maaş , Nasıl iş bulabilirim, İş bulmak için en popüler istikametler, Maaşı nedir. Veteriner hekim Azerbaycan. Doktoru Azerbaycan. Bir araba tamircisi 2-3USD aralığında, bir çocuk doktoru maksimum 1. Bir öğretmen ortalama 2manat (7TL), bir doktor ise ortalama 1manat ( 4TL) maaş alıyor.


Cumhurbaşkanının maaşı bin manat (bin 4TL), . Dünyada en yüksek doktor maaşı veren ülke. Türkiye ile ikili anlamda yakın ilişkilere sahip . Yani bizim paramızdan . Geçen cuma günü kardeş ülke. Bir doktor 2ila 3manat maaşla çalışıyor.


Maaşım hak ettiğimden çok daha az mı diyorsunuz? O halde bu liste çok . Mission › ShowInfoNote naxcivan. Bugün itibariyle de artık askeri personelin maaşlarını yayımlıyoruz.


Azerbaycan doktor maaşı 2019

Qərarın 1-7-ci və 9-18-ci əlavələrdə göstərilən vəzifə maaşlarına elmlər doktoru elmi dərəcəsi üzrə 1manat, fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi . Ortalama maaş (senelik): 90– 175TL. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan doktorlar ne kadar maaş almaktadır? Bu nedenle doktorlar. ULUSLARARASI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA MERKEZİ.


FİNANS SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİ VE EKONOMİK BÜYÜME: AZERBAYCAN ÖRNEĞİ” . Emek hakkı (Personel ve meclis üyeleri maaşları ),. Bunun içindir ki bazı özel doktorlar dışında, sağlık hizmetinin kalitesi çok düşüktür. PDF Bu sayfanın çevirisini yap 2. Asgari ücret bin cüneyh olurken, en yüksek maaş bin cüneyh olacak.


Azerbaycan doktor maaşı 2019

Maaş çalışma yıllarına bağlı şekilde kademeli olarak artar. Tutulan nöbetler için ödeme yapılır. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa, K. Kuzey Makedonya, Azerbaycan , Romanya, Bosna-Hersek , Çekya, Arnavutluk, Sırbistan, İtalya, . Haber Yayın Tarihi: 21.


Soruşturma başladı ünlü doktor kaçtı! Mobil uygulamayı indir. Anlık iş bildirimlerini kaçırma! Güncelleme Tarihi: 18.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...