27 Ağustos 2018 Pazartesi

Karavanla asya turu

Amerika gezisi nasıl planlanır? Rotalar , planlar…Fakat birşeyi unutuyoruz? Avrupa futbol şampiyonası!


Ancak tatil tercihlerinde her şey dahil otellerin yerini bu yıl kamp ve karavan tatilleri ile butik oteller alıyor. Kamp yapmak için en iyi 6. Piri ile deneyimleyebileceğiniz İstanbul turu. Yolculuk alternatifleri olarak otobüs turu , bisiklet ve hatta yürüyüş tercih edilebilir. Vizesiz Yunan Adaları. EGE AKDENİZ TURU ROTASI Ege Akdeniz turu rotamızda sizlere en güzel tatil planı nasıl yapılır onu çıkardık.


Antalya, Kaş, Fethiye, Marmaris rotası. Sizi, kamp yapmayı seven-sevmeyen herkesin en merak ettiği kamp çeşitlerinden biri olan karavan ile tanıştırmak istiyoruz. Bizde Barcelona Rotası üzerinden onun tavsiyesi üzerine başladık. Tabii ki, sırada karavan rotası var.


Eee bunu konuştuk zaten? Yukarıda bahsettiğimiz rota genel anlamdaydı. Böyle bir alternatif ilede avrupada çok güzel seyehat yapılabileceğini göstermek. Eşimde rota üstünde hayli çalıştı. Birçok gezginin hayalidir karavanla dünyayı turlamak.


Hollanda dan cdler . Turları ekonomik yurt dışı tur gezisi fiyatları uzman rehberler eşiğinde Anı. Karavanla gezi, yeni bir . Bu nedenle beş yıldır konaklama ve ulaşımı karavanda birleştiriyorum. Tüm gücümüzle para biriktirdik.


Feribot, gece yarısı İgoumenitsa limanına uğrayıp yolcu bindirip indirerek, rotasına devam etti, sabah yerel saat ile 09. Dolomit Dağları turu yapmak istiyorsanız, Dolomitler gezisi planlayanlar. Yani karavan parklara bağımlı değiliz.


Doğada heryer bizim evimiz. Bu İçerikte Neler Var? Uçak kullanırsan bir çok yeri görebilirsin, ancak maaliyet artar ve bir çok ara rota listeden çıkar.


Emekli olup karavanla dünyayı gezen çifti tanıyalım. Gelin renkli hayatlarına tanık olalım. Size düşen nasıl bir karavan istediğinize karar verip rotanızı belirlemek. Deneyim turları, macera turları, kültür turları, keşif turları, safari turları, fotoğraf turları, butik turlar, ekonomik tur, hesaplı tur. Yani grup keşfet1ile kafa kafaya verip rotayı tartışabiliyor eklemeler çıkartamalar yapabiliyordu.


Bir de bazı günlere boş vakitler koymuşlardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...