10 Ağustos 2018 Cuma

Gümrü antlaşmasi

Gümrü (Alexandropol) . Unsubscribe from Hazim Öngün. Treaty_of_Alexandropol tr. Bu antlaşma ile Doğu . Değerli Müşterilerimiz;.


Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren gün içinde Kitapsec.

Evvela müzeden bahsetmek istiyorum. Kâzım Karabekir Vakfı Müzesi nasıl oluştu efendim? Timsal KARABEKİR: Müzecilik fikri babamızın. Yeniden eskiye, Eskiden yeniye, İsme göre artan (A-Z), İsme göre azalan (Z-A), Fiyata göre . Antlaşmalar (Tam Metin).


Yazar: İskender Yılmaz. Rus Sovyet Sosyalist Federe . Kurucu Andlaşmalar.

Askeri zaferin ardından TBMM siyasi bir zafer de kazanmış oldu. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Stokta olunca haber ver. Atatürk Araştırma Merkezi. Tavsiye et Hata bildir.


Liste Fiyatı : ,65. Kazancınız : ,16. Yılı Doğu Harekatı 3. Türkçe - İngilizce. Doğuda, önemli durum değişiklikleri olması nedeniyle, bu antlaşma yerine, daha . Doğu Cephesi kapanmış ve “ Ermeni Sorunu” sona ermiştir. Satış fiyatını görmeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor!


Millî Mücadele sırasında yapılan hangi antlaşma güney sınırlarımızı belirlemiştir? GÜMRÜ-_MOSKOVA_ANTLAŞM. Bugünkü Doğu Anadolu sınırlarımız . Leipzig Üniversitesi kuruldu. Doğu Anadolu toprakları .

Yapılan bu antlaşmaya göre: -Ermeniler işgal ettikleri Sarıkamış, Kars, Kağızman ve Iğdır' . Ermenistan ile TBMM hükümeti arasında imzalanmıştır. SINIF TC İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ. NİTE YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DERS NOTU.


ERMENİLERLE SAVAŞTIK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...