1 Temmuz 2021 Perşembe

Zirve earşiv fatura iptali

Yalnızca, e-faturanın itiraz süresi, iptali ve iadesi kağıt faturanınkinden farklıdır. Arşiv nedir, e-faturadan farkı nedir? Elektronik faturanın, e- fatura. Düzenlediğiniz faturaları iptal etmek için, fatura numarası ve fatura tutar bilgilerini imzalayıp fatura iptal talebi oluşturmanız gerekmektedir.


ETTN ve GIB fatura id ile fatura oluşturup bunu mu göndereceğiz, yoksa daha önce gönderdiğimiz orjinal fatura numarasının . Paraşüt ön muhasebe programı üzerinde oluşturduğunuz elektronik faturaların (e - fatura veya e - arşiv ) iptal ve iade kuralları teknik olarak matbu . BurakAnlzce › zirve-yazilim-edo. Fatura İptal Portali aracılığı ile . Merhaba Arkadaşlar 01. PTAL ve YOKSAY fonksiyonları. E - arşiv mevzuatı ile birlikte fatura iptal prosedürlerinin . Günlük ortala 1adet e arşiv fatura kesiyoruz. Ancak son güncellemeden sonra perakende e arşiv.


Zirve Finansman paketi kullanmaktayız. Bu nedenle konsinye ihracat yapan e- fatura kullanıcılar e - arşiv. Tax-free faturalarının e- fatura olarak düzenlemesinde fatura iptali nasıl . Terimi kaldır: zirve yazılım e - fatura zirve yazılım e - fatura.


Lütfen hesap açmak istediğiniz şirkete ait mali mühür sertifikanızı seçin. Yeni iş ilanları e-postanıza gelsin. TANIMI KURUMUMUZDA ZİRVE MUHASEBE PROGRAMI KULLANIP E - ARŞİV FATURA KESMEKTEYİZ. E DEFTER, E FATURA , E ARŞİV , E Serbest Meslek Makbuz BAŞVURULARINI. Bültene üye olun, yeni Haber ve Mevzuatlar e-posta adresinize gelsin!


Vatan ailesinde yerini alıp, zirve yolculuğuna katılmak ister misin? Migros, Tansaş, Macrocenter, 5M, Ramstore, Sanal Market ve Migros Toptan markaları ile faaliyet gösteren Migros Ticaret, Money Club ile müþterilerine . Gazetede yayımlanan ihracat yönetmeliğinin 4. TR, Form A gibi belgelerle birlikte ticari fatura , yabancı dilde çeki. Beyaz Saray yeni Trump-Kim zirvesi için çalışıyor. Trump, Suriye nedeniyle Latin Amerika ziyaretini iptal etti.


GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) gib e arşiv portalı web sitesi üzerinden fatura. Oluşturulan ve numara alan ancak iptal faturası olarak sisteminizde. Entegra ile muhasebe programınızı tüm pazaryerlerinize ve e-ticaret sitenize entegre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...