23 Temmuz 2021 Cuma

Z raporu ve x raporu nedir

Düzenlenen mali hafıza raporu ve tutanağın birer örneği mükelleflere. Bir önceki akşam Z Raporu alınıp alınmadığını kontrol edin. KONUMU (sIFIRLAMA KONUMU). X raporu alarak öğrenebilir. NUDQGD PHVDM¿ o¿NDU.


Pidion MT360E, Şarj Aleti,.

X Raporu , Z Raporunun içerdiği bilgileri. UsageManualsBeko download. Z Günlük Rapor (Günlük Satış Raporu ). Z raporlarının günde bir . X PLU Raporu ( PLU Satış Raporu ). Gün sonu işleminden önce her departmandan Z Raporu alınarak.


Yazarkasa Raporları. Tüm mali rapor dökümü.

Para çekmecesini açma. X moduna girmek için KASİYER tuşuna basınız. Ana menüde X modu NAKİT tuşu ile seçilir. Katma De¤er Vergisi. Fiyat no” kısımlarına atanarak, her barkod numarası için.


ELEKTRONİK KAYIT ÜNİTESİ (EKÜ) Z DETAY RAPORU. EKÜ Raporları, EKÜ Detay . Not: Parçasız NAKĠT ödeme örneği 3. X ) tuşuna basarak ekrana gelen “TUŞ KİLİDİ DEVRE DIŞI? On Demand İşletme Nedir ? X 12V USB Plus, X 24V USB Plus, X USB, X Powered RS23 X. Z konumunda PLU satıĢ raporunu okuyup silmek için kullanılır,.


Bunun için aĢağıdaki örneği yapalım. Mali Hafıza Raporları. Fatura ödeme ve TL yükleme işlemi yapma özelliği.


Tutanağın bir örneği mükellefin vergi dairesindeki dosyasına . Devamında ise Banka Gün Sonu Raporunu verecektir.

O gün, o ana kadar yapılan toplam satış rakamını gösteren yazarkasa raporu aşağıdakilerden hangisidir? Z - rapor nakit gününü kapatır. Bu raporu oluştururken, nakit gününü kapatan kasiyerin şifresini girmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...