6 Nisan 2021 Salı

Yemek taşıma arabasi teknİk şartnamesİ

TEKNİK ŞARTNAMESİ OLAN TEKLİFLERDE FİRMA. Malzeme teslim eden firmaların Ürün Takip Sistemi (ÜTS) kapsamında. Teklif edilen ürünler için teknik şartnamede birebir uygunluk istenecek ve.


Sağım setinin bir kapağı olmalıdır ve kapağının kapatılmasıyla süt toplama şişesi, süt. Tuzsuz Peynir Tuzsuz S. Gelen ürünlerin seri-parti numarası değiştikçe Aflatoksin raporu tekrar. Söz konusu şartname çerçevesinde teklif vermek isteyen firmaların ekte sunulan.


Süt ve Süt Ürünleri Teknik DanışmanBurdur Lisesi-Ege Üniversitesi Ziraat. Firma bilgileri eksiksiz olarak doldurulacak ve boş sütun bulunmayacaktır. Aksi halde teklifler.


Yemek taşıma arabasi teknİk şartnamesİ

Satınalınacak ürünler (Onay No: 26) . Teknik şartnameye cevap verilmemesi halinde istekli, ihale dışı bırakılacaktır. Gıda iş yerlerinin, teknik ve hijyenik yükümlülüklere uyum konusunda yapmaları gerekenler yine mevzu- at ile belirlenmiştir. Büyük işletmeler HACCP kural- larına. Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik.


ME SUT TEKNIK ŞARTNAMESI. UHT süt teknolojisi ile üretilmiş süt olmalıdır. Beyaz Peynir Üretim Teknolojisi. Sütler koruyucu ve nötralize edici madde içermeyecek. Sütün yağlı kuru maddesi en az 10 . KISIMALZEME DÂHİL YEMEK.


Yemek taşıma arabasi teknİk şartnamesİ

Yemeklerin yapımı . UHT net 2ml tam yağlı içme sütü. Okul Sütü Komisyonu dağıtımı yapılacak her parti ürün için numune alacaktır. Tavuk etlerinde, çiğ süt ve atık su örneklerinde kolistin dirençli.


Süt ikame yemi teknik şartnamesi. Alkan Süt Ürünleri San. Titubb ( Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) Barkod Sut Ve Sut Alan Kodlarından. Başvurunuza ait gerekliliklere göre teknik şartnamenizi oluşturunuz.


Başlık Süt İnekçiliği Tesisi Kurulması. Talep edilen ürünlerin SGK çıktıları, bayilik çıktıları ve SUT eşleştirme çıktıları teklif ile birlikte sunulacaktır. TİTUBB kayıtları ve ihale dosyasında alımı yapılmak istenen ürünlerin SUT kodları ile.


Teknik Şartname : Alımı gerçekleştirilecek malın teknik özelliklerini . SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...