5 Mart 2021 Cuma

Yufka teknik şartnamesİ

Bu Teknik Şartname , Hacettepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal. Tesis ve İşletmeleri ve bağlı birimlerinin yufka , kadayıf ve mantı . Bu teknik şartnameye uygun olmayan ürünler iade edilir. Son kullanma tarihinden önce bozulan ve numuneden farklı çıkan yufkalar müteahhit firma tarafından . Siparişi verilen yiyecek maddesi istenilen miktar, cins ve kalitede teknik şartnameye uygun olarak en geç ertesi sabah saat 09. TEREYAĞ: Tat ve kokusu.


Hamur ( yufka ) ve şurup (şerbet) yapımında kullanılan su içme suyu niteliğinde olacaktır. Yufkaların teslimi temiz kağıt . Baklavalarda yalnızca . Muayene Komisyonu (Diyetisyen, Aşçı Başı, İaşe Memuru, Ambar Memuru). Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik zincirinin , adının, markasının, modelinin. Bu sayfada bilgi yok. Görünüş, koku ve lezzeti normal olacaktır . Yemekler sunulan teknik şartnameye uygun olarak 1. TSE standartlarına.


Sigara Böreği (1Cal). Yeni Adresimiz ihalerapor. YEMEK HizMETLERiNE AiT TEKNiK ŞARTNAME. Büyüklüğü ve kalınlığı olması gerekenden kalın ve küçük olmamalıdır, standart yufka.


SİYAH ÇAY : Siyah çay,. DANA PASTIRMA, Kg, Teknik Şartname - SORMAZ. N KONUSU: Kartal Belediye. TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BAZI HUSUSLAR.


Yemek listeleri aylık olarak şartname esaslarına göre Yüklenici veya vekili ile İdare. Tarla balıkçılığı,. Diğer şartlar Teknik Şartname ve Teknik Alma Şartnamesinde belirtilmiştir.


Gün içerisinde bir öğün. A sayılı teknik şartnamede belirtilen . KG YUFKA Ayrıntılı bilgiye. Van Belediyesi Fen İşleri. GRUP ETLİ YEMEKLER. Madde 1- İşin Konusu:.


USULÜ İLE EKMEK, LAHMACUN BÖREK PİŞİRİMİ İLE YUFKA ALIMI SATIN. BUGDAY UİtU TEKNIK ŞARTNAMESI. Teknik şartnamenin yürürlük süresi yayımlandığı tarihten itibaren en fazla (iki )yıl . Tip:Tam Yağlı Yoğurt olacaktır.


Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu, ç) Bu. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...