16 Kasım 2020 Pazartesi

Ürdün kudüs turu

Ürdün kudüs turu

Muhafazakar Tur - Vize Dahil - Yarım. Bankkart İle Tatilsepeti. Petraya geçiş ve ziyaretler. Kudüs ve Ürdün Turu. MİRAÇ KANDİLİNE ÖZEL ÜLKE.


SİNA - DEHAB - KIZIL DENİZ - AKABE - PETRA - AMMAN - EL HALİL - ERİHA - ÖLÜ DENİZ - AKKA - YAFA - KUDÜS . Ziyaretimiz sonrası Ürdün Nehri yakınlarındaki güzel kokulu şehir olarak da bilinen Eriha şehrine geçiyoruz. Gün: İSTANBUL – AMMAN. Eyke vadisinde Hz Şuayb Türbesi ve camii, Salt Türk şehitliği gezisi. Onların iletişim ve kurulum ile çok mutlu oldu Ürdün gezisi onlara yardım sahip sona erdi.


Havalimanına transfer. Haber bültenimize kaydolun. Mostar şehir turu ve dünyanın en ünlü köprüsü olan Mostar Köprüsü kenarında Türk çayı eşliğinde tarihsel bilgi takdimi. RDÜN ZİYARET PROGRAMI. Bir liman kenti olması yanında Haifa aynı zamanda tarım, kültür, sanat ve endüstri kenti özelliklerini de taşıyor.


Akabe şehir turu ve gezisi sonrasında, öğle. Umreci Başladığı turu , hizmetin kusurlu olduğundan bahisle terk etmesi halinde,. Lütfen bilgi alınız. BASTAN BASA URDUN. Tümü, Ekonomik, Normal, Lüks, Normal.


Fiyata Dahil Olan Hizmetler. Otellerde iki kişilik odalarda Gece konaklama. Programda belirtilen gezi ve ziyaretler ,tüm transferler. Türkçe Rehberlik Hizmetleri.


Ürdün kudüs turu

Denizden uzaklığı kuş uçuşu kilometredir. Filistin toprakları ile Ürdün arasındadır. Kurban Bayramı Turları. Kuzey Avrupa Turları. Taksim - Beyoğlu Turu.


Sofosla Medeniyetler Diyarı Ürdün. Lut Gölünü( Panoromik) ziyaretimiz sonrası Ürdün Nehri yakınlarındaki güzel kokulu şehir olarak . KUDÜS VE ÇEVRE YERLEŞİMLER KÜLTÜR TURU. Piri ile deneyimleyebileceğiniz İstanbul turu.


Belge türü , Pasaport.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...