4 Ağustos 2020 Salı

Türkmenistan zagran pasport

Türkmenistan zagran pasport

Biometrik pasaport. Pasport türkmen we iňlis dillerinde taýýarlanýar. Siz biometriki pasport üçin ONLINE ýüz tutup bilersiňiz. Zagran pasport tejribeleri.


Türkmenistan zagran pasport

Türkmen häkimiýetleri raýatlaryň daşary ýurda çykmaga we ol ýerde galmaga mümkinçilik berýän biometriki. Yeni pasaport başvurusu Randevu . Vatandaşlık, pasaport çıkartma hakkında işlem yapılmamaktadır. Turkmen Yurt Tv tarafından yüklendi Azatlyk – Telegram t. Daşkentde türkmen -özbek gepleşikleri geçirilýär. Líbí se mi Zobrazit . Türkmen migrasiýa gullugy daşary ýurt pasportlaryny bermegi yza çekýär.


Peki, pasaport süresini uzatmak için nereye başvurmalı? Oturma iznine başvuru yapabilmek için zagran (yeni) pasaport sahibi olmak gerekmektedir. Azatlyk Radiosy raýatlara biometriki pasport bermek işleriniň wagtlaýyn. Asla başınıza gelmesini istemeyiz ama, yurtdışında pasaportunuz kaybolursa ne yapmalısınız?


Pasaportun süresi biter mi? Instagram posts (photos and videos) - Picuki. Zdravstvuyte skajite pojalusta moya mama nemojet pilucit zagran pasport.


Geçerli bir pasaportu olmayan, pasaport süresi dolan veya eski tip pasaportu olan yabancı. PASAPORT SÜRESİ GEÇEN TÜRKMENİSTAN VATANDAŞLARI PASAPORT. Bu uygulamayla yurt dışına çıkmak isteyen . Türkmenistanda howpsuzlyk gulluklary sakgally raýatlara yslam . Defter bedeli ve bazı pasaportlar için yaş şartı, bunlara örnek gösterilebilir.


Türkmenistan zagran pasport

Yurt dışına seyahat etmek isteyenlerin başvurabileceği çeşitli. Vize başvuru formları Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak - okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı; mutlaka pasaport sahibi tarafından .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...