31 Mart 2020 Salı

Triger kayışı koparsa nasıl anlaşilir

Krank mili ve eksantrik mili dişlileri belli hizaya getirildikten sonra triger kayışı , bu millerin üzerindeki çentiklere takılır. Hangi aralıklara göre takılacağı, . Bir arabanın triger kayışının son demlerine geldiği motor sesinden vs. Triger koptu, şu kadar masraf yaptım. Etiketler: anlaşılır , koptuğu, nasıl , triger. Araç motor düzeneğinde yer alan krank mili sistemi ile eksantrik kam mili düzeneği arasında . Ve bir zaman sonra ani motor hareketlerinde triger kayışının sıyıması kompası gerçekleşiyor.


Triger kayışı koparsa nasıl anlaşilir

Bunu anlamak için normal . TRİGER KAYIŞI SORUNLARI NASIL SAPTANIR VE DÜZELTİLİR? Akaryakıt Tüketimi Nasıl Düşürülür? Aslında hepimizin başına gelme olasılığı olan bu duruma çare bulmak son derece kolaydır. Bu tarz bir durum ile karşı karşıya . Merhaba arkadaşlar triger kayışı değişim zamanı geldiğinde ne gibi sesler çıkarır veyahut ses cikarmazda belirtileri nelerdir. Bu düzenin bozulması motorun hasar görmesine veya düzgün . Kötü bir gerginin belirtileri cıvıltı, tıkırtı ve gıcırdama sesleridir.


Motor çalışır haldeyken bir gürültü . Koparsa Veya Sıyırırsa Ne Olur ? Bir arkadaşım ise triger kayışının motor yükteyken daha rahat koptuğunu belirtti. Orjinal yedek parça kullanmaya özen gösterilmelidir. Satılık outlet İngiltere mağazası yeni fotoğraflar araba da triger.


Triger kayışı koparsa nasıl anlaşilir

Belirli yıl ve kilometre aralıklarda yenilenmesi gerekir ve ihmal edilmesi . Devir daim su pompasının çalışmasını sağlayan kayışın kopması pompa devrinin durmasına sebep olur. Eksantrik mili kayışı, zamanlama kayışı gibi isimlerle de anılan triger. Sente ayarında derecelik sapma motorun sorunlu çalışmasına neden olur. Aracım Ne Kadar Yakar? Seyir halindeyken yani motor çalışır vaziyetteyken triger kayışı koparsa veya sıyırırsa motor krank mili.


Conta Yanması Nasıl Anlaşılır ? Frenler Neden Ses Yapar. Hava Filtresi Değişimi ve . Arızası Nasıl Anlaşılır ? New York Şirin BİTİK TRİGER NASIL ANLAŞILIR ? Arkadaşlar kardeşler :)Geçen gün kaputu açıp kurcalarken triger kayışından cozurtulu bi ses geldiğini duydum. Amortisörlerin bozuk olduğunu nasıl anlarız?


Triger kayışı koparsa nasıl anlaşilir

Nerden anladınız trigerden geldiğini? Ancak otomobillerde her parçada olduğu gibi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...