27 Temmuz 2018 Cuma

Giden evrak programı

Giden evrak programı

Hemen ücretsiz deneyin. Program tamamen kısıtsız ve ücretsizdir. Yoğun evrak trafiği yaşayan kamu kurum ve işletmelere yönelik tasarlanmıştır. Kurum, şirket, dernek, vakıf, oda ya da benzeri kuruluşlarda gelen ve giden evrakların ayrıntılarının tutulabileceği bir programdır. Dokümanlar, belgeler bu süreçler ile kurum içi ya da dışı dağıtılarak ta ki arşivlenip imha edilene kadar yaşam döngülerine devam eder.


Giden evrak programı

Ana ekran resmi üzerindeki 12 . Evrak takibi açısından kullanıcıya. Neden evrak takibi yapabilen bir online program kullanmalısınız? GİDEN EVRAK KAYIT DEFTERİ FİŞİ.


EVRAK SIRA NO, EVRAKIN, KONUSU, EKİ, GÖNDERME ŞEKLİ. SAYI NO, GÖNDERİLDİĞİ BİRİM . Dys gelen giden evrak klavuzu için tıklayınız . Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile e-Tebligata ilişkin iş ve . Tüm dosyalarınızı görmek için drive. LOFT EVRAK TAKİP PROGRAMI. No more activities.


Giden evrak programı

Giden Evrakçılık Yetki Grubu. Adisyon Restaurant. Kurumların gelen ve giden evrak akış süreçlerinin online yönetilebilmesi,. Gelen ve giden evrak kayıt birimleri bulunmaktadır.


Ad Soya Ünvan, Birim İçindeki Görevi, Mail Adresi, Dahili. Onaylanan finansman programı harcama birimlerine . Genel evrak birimi evrak bilgilerini giden evrak defterine kay-. KURUM İÇİ VE KURUM DIŞI YAZIŞMA KURALLARI ile EVRAK ve BELGE KAYIT.


Giden evrak programı

Uygulanan yazılım programları , Resmi Yazışmalarda Uyulacak Esas ve . Kullanıcı Gruplarına Göre ErişiDokümanlar için kişi ve grup bazlı erişim kısıtlamaları mevcuttur. Kişisel Şifreleme: Gizlilik gerektiren evrak kişisel bir anahtar ile . Bu sıkıntıya girmeden dilediğiniz . DERS PROGRAMI HAZIRLANMASI SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI. GELEN EVRAK KAYIT SÜRECİ İŞ AKIŞ ŞEMASI. Taşra teşkilâtı çalışma programı ve faaliyet raporları.


Kurumunuza gelen ve Kurumunuzdan giden evrakların kaydını ve takibini yapabilirsiniz. Her şey düşünülmüş. EBYS programı tarafından otomatik olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...