15 Haziran 2018 Cuma

Afrika belgeseli aslanlar

Yabancı Hayatı Keşfet - 5. Büyük kedi ailesine ait olan aslan muazzam bir canlı. Avlanma ları, sosyal yaşam ları, hayatta kalma. Aslan zebra avı - Zebra aslandan kurtuluyor ! Belgesel - Aslan Ordusu. Sömürge Karanlığı _ Tarihteki Afrika Krallığı. Aslanlar onlarca yıldır detaylı bir şekilde araştırılıyor.


Afrika bölgesinde yaşıyan aslanları ülkemizde görebilmeniz için hayvanat bahçelerini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Vahşi hayvanlar olan aslanlardan oldukça . Gerçekler bazen ilham verici, korkunç, üzücü veya eğlenceli de olabilir. Tüm bunları belgesel dizilerimiz ve filmlerimizde izleyin. Kültür, tarih, bilim, suç ve macera konularındaki eşsiz belgesellerimizle sizlerleyiz. National Geographic Channels.


Fragmandaki sahneler gerçek mekânlarda çekilmiş bir Afrika belgeseli havası veriyordu. Aslan Kral animasyon ve live action tekniklerini. Aksa Enerji, Afrika kıtasındaki varlığını Tenere belgesel filmine destek olarak beyaz perdeye taşıdı - Anadolu Ajansı. Kali, kendini dört yavrusuna adamış cesur bir dişi aslan.


Afrika belgeseli aslanlar

Aslanların kükremesi olmazsa Afrika son derece sessiz kalır. Her gün çevrimiçi en iyi belgeleme ile yeni bir şey öğrenin. Soyları tükenme tehlikesi veya doğal tarih tehlikesi altındaki hayvanları keşfetme konusunda . Meghan Markle, Disney belgeselini seslendirdi. Bü tür olayların sadece belgesellerde olacağını düşünürdüm. Dogabilim uzerine kitaplar ve dergiler okuyan, belgeseller seyreden, kisaca . Vahşi doğada aslanlar ve sırtlanlar sık sık karşı karşıya gelir.


Tellerin ardındaki bakıcı erkek aslanı beslemek için çağırıyordu. Bu arada metal kapıyı açan yaşlı bir adam aslanın. Afrika vahşi köpekleri, imparator penguenleri, şempanzeler, aslanlar ve . Geçen yıl BBCkanalı yeni çekilen Afrika belgeselini yayına. Börüntüler bir belgeselden. Kalabalık trafikte iki aslanı görünce arabamı durdurdum.


Afrika belgeseli aslanlar

Güney Afrika kırsallarının Singita bölgesinde çok çeşitli hayvan türleri barınmaktadır. Burada besin zincirinin en tepesini vahşi aslanlar. Afrika Aslanı-OM YAYINEVİ- Ryszard Kapuscinski Hepimiz yüce majestelerinin ufak tefek olduğunu biliyordu.


Disney, bir kuşağa daha bu Afrikalı hayvan Hamlet hikayesini izletmeye karar verdi ve. NG Wild belgeseli izlediğinizi dahi düşünüyorsunuz! Biyologlar flamingo , bizon, böcek ve afrika domuzu gibi hayvanların da .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar

loading...